به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مهدی کوچکزاده نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سهشنبه) پارلمان در تذکری با استناد به ماده 210 آییننامه داخلی مجلس، اظهار داشت: در صورت قانع نشدن نماینده از پاسخهای ارائه شده توسط وزیر درباره سؤالش، رئیس جلسه باید نظر مجلس را اخذ کند.
وی افزود: در هیچ جای آییننامه داخلی مجلس نیامده که نماینده بگوید قانع نشدم ولی برای هیأت رئیسه تعیین تکلیف کند، این هم یکی از مصادیق اداره مجلس نه بر اساس آییننامه داخلی بلکه بر اساس سلیقه کسی است که ریاست جلسه را بر عهده دارد و تاکنون نیز زیاد اتفاق افتاده است.
در ادامه ابوترابیفرد که ریاست جلسه را بر عهده داشت، در پاسخ به تذکر کوچکزاده توضیح داد: بنده تذکر شما را وارد میدانم، آن موقع توجه نداشتم، احساس کردم آقای مطهری میخواهد موضوع دیگری را اینگونه مطرح کند.
سپس کوچکزاده به بیان تذکر دیگری خطاب به اسحاق جهانگیری معاون اول دولت پرداخت و گفت: معاون محترم رئیسجمهور دولت راستگویان در دیدار با سفرا گفته که ما نفهمیدیم این 950 میلیارد دلار درآمد نفتی دولت قبل چه شد.
وی تصریح کرد: آقای معاون دولت باسوادان! باید حساب کنید که 8 سال چند روز دارد، 8 سال میشود 2 هزار و 920 روز ، یعنی 8 تا 365 روز و اگر هر روزی ما 2 میلیون و 500 هزار بشکه نفت بدون هیچ دردسری که البته همه میدانند در 2 سال آخر دولت قبل چه اتفاقی در صادرات نفت افتاد- فروخته باشیم، 7 میلیارد و 300 میلیون بشکه میشود و اگر در تمام 8 سال 7 میلیارد و 300 میلیون بشکه را به قیمت بشکهای 100 دلار فروخته باشیم میشود 730 میلیارد دلار.
کوچکزاده در بخش دیگری از سخنان خطاب به جهانگیری گفت: آقای جهانگیری معاون دولت راستگویان و شناسنامهداران! اگر مسئولان دولت قبل هیچ حقوقی به شما، دولتیها و اعضای قوه قضائیه نداده باشند که دادند و به قول آقای عبداللهی که سالها رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات بوده 80 درصد بودجه کشور صرف هزینههای جاری میشود، یعنی پول حقوق و آب و برق و گاز و ... و اگر هیچ پولی به صندوق توسعه واریز نکرده باشند که واریز کردند و بهرههای فراوانی از آن برده شده است و هیچ راه و پل و مدرسه و مسجدی نساخته باشیم، در نهایت 730 میلیارد دلار باقی میماند، پس «سواد» و «انصاف» هم چیز خوبی است.
نماینده تهران در مجلس در بخش پایانی سخنانش به بیان تذکر دیگری پرداخت و یادآور شد: روز گذشته دولت لایحهای با قید دوفوریت فرستاده است که نمیخواهم وارد محتوای آن شوم و عنوان زیبایی برای آن گذاشتند «شفافسازی هزینههای انتخاباتی»؛ که در این عنوان مطالبی آمده که راه را برای ورود دلالان و دارندگان پولهای کثیف به عرصه انتخابات باز میکند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: آن وقت آقای وزیر کشور دیروز در تلویزیون میفرماید که ما یک لایحه دوفوریتی برای شفافسازی هزینههای انتخاباتی و تبلیغاتی به مجلس دادهایم، ولی مجلس امروز و فردا میکند و این لایحه را اعلام وصول نمیکند؛ نمایندگان محترم مجلس! به شما میگویند از پول کثیف میخواهید در انتخابات تبلیغات کنید، آقای وزیر! از قول نمایندهها به شما میگویم که «حرف کثیف بیشتر در تبلیغات انتخاباتی اثر دارد، لطفاً به اندازه، معقول و سدید حرف بزنید.»