به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو ؛به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمود شیخ زین الدین معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری و رییس نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی «ساخت ایران» اظهار کرد: بنا به تصمیم شورای سیاستگذاری نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران، صرفا شرکت های دارای تاییدیه دانش بنیان می توانند از حمایت های چهارمین دوره این نمایشگاه استفاده کنند.
بر همین اساس، حضور همه شرکت ها (چه دانش بنیان چه غیر دانش بنیان) در نمایشگاه بلامانع است و می توانند به عرضه محصولات خود بپردازند اما صرفا محصولات شرکت های دانش بنیان مشمول حمایت های ویژه نمایشگاه (شامل اعطای یارانه به خریداران آنها و اعطای تسهیلات لیزینگ) می شود.
وی با اشاره به ارتقای محتوایی نمایشگاه در سه دوره برگزاری خود و استقبال قابل وصف دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور از محصولات نمایشگاه این حرکت را جلوه ای از تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی بر مبنای اقتصاد دانش بنیان و همچنین رویکرد تحریک تقاضا و بازارسازی برای محصولات دانش بنیان ایرانی عنوان کرد.
شیخ زین الدین به روند صعودی صدور پیش فاکتورهای خرید از نمایشگاه از حدود 200 میلیارد تومان در سال اول نمایشگاه (1392) به حدود 1600 میلیارد تومان در دور سوم (سال 1394) اشاره و این توجه را ناشی از ارتقای کمی و کیفی محصولات عرضه شده در نمایشگاه ارزیابی کرد. وی همچنین از تدوین نظام سطح بندی نماشگاه که بر اعطای یارانه های بیشتر به تجهیزات با فناوری های بالاتر بومی شده تاکید دارد به عنوان اقدامی برای ارتقای کیفی محصولات ارائه شده، یاد کرد.
رییس نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی «ساخت ایران» در ادامه، به شرکت های متقاضی حضور در دور پنجم توصیه کرد که در سامانه دانش بنیان به آدرس www.Daneshbonyan.ir ثبت نام و مستمرا پیگیری کنند تا تاییدیه دانش بنیانیرا اخذ کنند. با توجه به اینکه فرایند دریافت تاییدیه دانش بنیانی یک فرایند حداقل دوماهه است، توصیه می شود متقاضیان حضور در چهارمین دوره نمایشگاه ساخت ایران، هرچه سریعتر اقدام به ثبت نام در سامانه دانش بنیان کنند.
چهارمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اردیبهشت ماه سال 1395 در محل نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.