به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گودرز کریمیفر در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه هفتمین همایش ملی «سیره علوی» 26 آذرماه جاری با رویکرد شعار «همدلی و همزبانی» در شهرستان خرمآباد برگزار میشود، گفت: امروز جهان بیشاز هر زمان دیگری خود را تشنه معارف علوی و نبوی میداند و رسالت سیراب کردن کام تشنگان معرفت علوی بیشاز هر زمان دیگری بر دوش پژوهشگران، نخبگان و دانشگاهیان سنگینی میکند.
وی تصریح کرد: برگزاری هفتمین همایش ملی سیره علوی به میزبانی استان لرستان بهانهای شد تا از کلام نغز و بیبدیل امام علی(ع) مدد گرفته و در آستان آن دریای جود و معرفت جرعهای به قدر بضاعت برداریم.
کریمیفر با اشاره به اینکه امام علی(ع) الگوی بزرگ انسانیت، ایثار، شجاعت و سخاوت است، اظهار کرد: امام علی(ع) بزرگ مردی است که کلامش فوق کلام بشر و دریای معرفتش بیکران به وسعت همیشه تاریخ است.
دبیر بنیاد غدیر لرستان با بیان اینکه در طول تاریخ دستهای ناپاک بسیاری تلاش کردند تا نام مقدس آن حضرت را از لوح دلها و صفحه خاطرهها پاک کنند، تصریح کرد: هر چند که هزاران بار نام امام علی(ع) را از کتابها حذف کردند؛ اما نتوانستند یاد آن زلال معنویت و خورشید فروزان هدایت را از خاطر خداجویان محو کنند؛ بنابراین هر روز نامش بلند آوازهتر و هر سال خاطرهاش شکفتهتر و هر زمان روشنی و جذابیتش بیشتر از گذشته بر عاشقان و عارفان جلوهگر میشود.
وی با اشاره به اینکه تاریخ شیعه هویت خود را از واقعه سترگ غدیر دارد و غدیر را یادگار رسالت و پرچمدار دفاع از امامت و ولایت میداند، تصریح کرد: غدیر، شمشیر برنده حق است که آتش به هستی باطل میکشد، فارق حق و باطل، ترازوی عدل، خورشید حقانیت و غایت آمال انبیاست، غدیر جلوهای از وجهالله، معنای زندگی و شرافت آزادی، حکایت راستی و روایت درستی، معنای نماز و تأویل جهاد است.
کریمیفر بیان کرد: غدیرخم گرانبها ترین دستاورد و پیام رسالت بود که با فرمان خداوند متعال حلقه وصل بین نبوت و امامت شد.
دبیر بنیاد غدیر عنوان کرد: اهمیت این واقعه سرنوشتساز به اندازهای است که در منطق وحی تحقق آن مایه اِکمال دین و سبب اِتمام نعمت و عدم تحقق آن موجب ناتمام ماندنِ رسالت پیامبر قلمداد میشود.
وی تأکید کرد: در شرایطیکه ائتلاف جهانی قدرتهای استکباری و کانونهای سلطه در تهاجم همهجانبه به اسلام انقلابی شکل تازهای به خود گرفته است ضرورت دارد با تأسی به پیام غدیر و مدد گرفتن از سیره علوی راهبرد تازهای را برای مقابله با ترفندهای دشمنان اسلام بهکار گیریم.
کریمیفر با اشاره به اینکه بر همگان روشن و مسلم است که اگر امت، غدیر را پاس میداشت عاشورای مظلومیت و کربلاهای خون و شهادت پیش نمیآمد و خورشید امامت، در محاق خلافت قرار نمیگرفت، اظهار کرد: امروز جهان بیشاز هر زمان دیگری خود را تشنه معارف علوی و نبوی میداند و رسالت سیراب کردن کام تشنگان معرفت علوی بیشاز هر زمان دیگری بر دوش پژوهشگران، نخبگان و دانشگاهیان سنگینی میکند؛ بنابراین باید تلاش شود تا پیام علوی در همایش سیره علوی هنرمندانه و هوشمندانه به نسل جوان و نوجوان جامعه انتقال داده شود.
دبیر بنیاد غدیر لرستان با بیان اینکه غدیر وظیفه سنگین دیگری را نیز بر دوش غدیریان میگذارد، تصریح کرد: پیامبر اکرم(ص) فرمودند: باید این پیام را حاضران به غایبان و پدران به فرزندان برسانند، نسل به نسل و زمان به زمان تا هیچ کس را بهانهای نباشد که من از غدیر بیخبر و بیاطلاعم.
وی افزود: هفتمین همایش سیره علوی این رسالت خطیر را دارد که دریچه هر دلی و پنجره هر اندیشهای را به گلستان زیبا و خوشبوی غدیر بگشاید تا در سایه این هدایت همگان به راه تابناک الهی رهنمون شوند و از سقوط در گمراهیها نجات یابند.
کریمیفر با اشاره به اینکه قطعاً برگزاری این همایش در لرستان و بزرگداشت یاد و نام آن امام همام فضای مدارس، دانشگاهها و استان ما را به عطر معنویت آن حضرت معطر کرده و از دریای کلامش سیراب خواهد کرد، بیان کرد: بیش از 150 مقاله به دبیرخانه همایش ملی سیره علوی در لرستان ارسال شد که پس از داوری 27 مقاله به عنوان مقالات برتر انتخاب شدند.