به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان، آزمون كتبی بيست و یکمين دوره از مسابقات قرآن و عترت (ع)، با حضور بیش از ۳۰۰ نفر از اساتید و دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي مينودشت، روز گذشته به صورت هماهنگ با سراسر کشور برگزار شد.
ايوب سرايلو، مسئول كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد مينودشت با بیان این که «این آزمون فقط مربوط به دانشگاههای آزاد سرار کشور بود»، به خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: این دوره از سری مسابقات قرآن و عترت در ۱۰ رشته برای دانشجویان و چهار رشته برای اساتید، همزمان با دیگر واحدهای دانشگاهی کشور در دانشگاه آزاد مینودشت برگزار شد.
مسئول كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد مينودشت به رشتههای این دوره از مسابقات به تفکیک دانشجویان و اساتید اشاره کرد و بیان داشت: اساتید در این مسابقات در رشتههای «نهج البلاغه، ترجمه و تفسیر قرآن، زندگانی ۱۴ معصوم و ترجمه انگلیسی قرآن كریم» و همچنین دانشجويان نیز در رشتههای «تفسیر قرآن كریم، نهج البلاغه، ترجمه قرآن به زبانهای انگلیسی و فارسی، زندگانی پیامبر اسلام، زندگانی چهارده معصوم، نماز، ادعیه و زیارات، احكام خواهران و برادران با یکدیگر به رقابت پرداختند.
افزایش هر ساله شرکت کنندگان آزمون قرآن و عترت در دانشگاه آزاد مینودشت
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه ما هر ساله در آزمون قرآن و عترت شاهد افزايش تعداد شركت كنندگان در اين واحد دانشگاهی هستيم.
سرایلو همچنین اظهار کرد: نتایج این مسابقات در اوایل بهمن ماه سال جاری اعلام میشود.
مسئول دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد مینودشت در ادامه به دو مرحلهای بودن مسابقات سراسری قرآن و عترت در بخشهای کتبی و شفاهی اشاره و تصریح کرد: بعد از برگزاری این مسابقات در مراحل کتبی و شفاهی و انجام داوریها، برگزیدگان این آزمون به مسابقات منطقهای و کشوری دعوت خواهند شد.
از ترویج فرهنگ قرآنی تا بهبود فضای دانشگاه
در پایان این مدرس دروس معارف، اهمیت این آزمون را یکی از اهداف و مسائل در ترویج فرهنگ قرآنی در دانشگاهها دانست و تصریح کرد: قرآن، كتاب هدايت و نجات بشريت است و ما برای هر چه بهتر کردن فضای دانشگاه و ارزش قائل شدن به زندگی انسانی به ترویج فرهنگ قرآنی اسلامی نیازمندیم و برای تحقق این امر از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.