به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از ارتباطات و اطلاع رسانی جایزه مصطفی(ص)، رسول دیناروند عضو شورای سیاستگذاری صندوق سرمایه گذاری و موقوفات جایزه مصطفی(ص) درباره اهمیت برگزاری این جایزه گفت: در دورانی که توطئه های پیچیده ای علیه اسلام برای بدنام کردن این دین رحمانی توسط استکبار و جریان های تکفیری نظیر داعش در منطقه صورت می گیرد، برافراشتن پرچم جایزه مصطفی(ص) در جهان که مزین به نام پیامبر اکرم است، اقدامی ارزشمند و تاثیرگذار است و مهم تر از آن این که جمهوری اسلامی ایران این جایزه را طراحی کرده و قرار است استمرار ببخشد.
رئیس سازمان غذا و دارو افزود: کشور ما با این اقدام در این دوران پیام مثبتی به دنیا صادر خواهد کرد و پاکی و طینت نیک دین اسلام و مسلمانان را مورد تاکید قرار می دهد.
وی با مناسب ارزیابی کردن جایگاه علمی ایران در جهان اسلام بیان کرد: جایگاه علمی جمهوری اسلامی ایران در مقایسه با سایر کشورهای اسلامی در حال حاضر بسیار مناسب است و ما شرایط علمی مناسبی بین کشورهای جهان اسلام پیدا کرده ایم که برگزاری جایزه مصطفی(ص) نیز میتواند چنین موقعیتی را تقویت کند.
دیناروند تامین هزینه های جایزه مصطفی(ص) از منبع وقف را تصمیمی شایان توجه دانسته و ادامه داد: خوشبختانه تاکنون واقفان استقبال خوبی از جایزه مصطفی(ص) کرده اند که هزینه های آن توسط صندوق سرمایه گذاری و موقوفاتی به نام این جایزه تامین می شود. به ویژه در جلسه اخیری که با مدیران شرکت های حوزه سلامت و دارو صورت گرفت، آن ها آمادگی خود را برای پیوستن به جمع واقفان صندوق وقف جایزه اعلام کردند و این حمایت ها قطعا پشتوانه خوبی برای ادامه برگزاری جایزه مصطفی(ص) و استمرار آن در دوره های آینده خواهد بود.