عبدالله طواف فعال بخش خصوصی در حاشیه نوزدهمین کنگره همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت در خوزستان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اهواز، بیان داشت: برای رسیدن به همکاری های مشترک دولت و صنعت و دانشگاه در وهله باید دولت دست از تصدی گری و تمامیت خواهی بردارد و اجازه حضور به بخش خصوصی دهد.
وی افزود: دانشجوی امروز علم را یاد می گیرد و اگر این علم را در صنعت و به شکل کارآموز تجربه نکند، فردا در بازار نمی تواند رقابت کند.
این فعال بخش خصوصی داشت: دانشجویان امروز به لحاظ مهارت و کار فنی خیلی عقب افتادند و از طرفی دانشگاه ها نوآوری و جرات ورود به بازار را از دانشجو ها سلب کرده است.
وی افزود: اگر هم اکنون همه دانشجویان را جمع کنیم و به آنها 100 میلیون تومان سرمایه دهیم هیچ کدام طرح و ایده ای برای سرمایه گزاری ندارند و در بهترین حالت در بانک سرمایه گزاری می کنند.
طواف گفت: اگر الان دانشجو و جوانان همه منتظر استخدام و بخش دولتی هستند، مشکل اینجا است که از دوران کودکی آنها را بخش کسب و کار آشنا نکردیم و باید مدارس ما به سمت نوآوری سوق داده شوند.
وی بیان کرد: بخش خصوصی الان در صنعت نیروگاه، پتروشیمی و نفت خیلی از صنایع دیگر ورود کردند و این ها نیاز به نیروی جوان که برای خود تربیت کند دارند؛ اما دانشگاه ها همچنان به شیوه های قدیمی سرکلاس به تربیت دانشجو می پردازند.
این مدیر بخش خصوصی افزود: اگر دانشگاه به صنعت وصل شود مجبور می شود درسی را تدریس کند که صنعت می خواهد و بزرگترین عیب دانشگاه همین عدم اتصال است.
وی گفت: امروز اساتید ما حقوق حضور در کلاس را دریافت می کنند ولی اگر به صنعت وصل شوند دریافتی ها دانشگاه براساس میزان همکاری با دانشگاه تنظیم می شود.
طواف بیان کرد: اگر دانشجو وارد بخش خصوصی شود و برای دانشجو سوال صنعتی طرح می شود و استاد هم مجبور است برای پاسخ به این سئوال به طرف صنعت حرکت کند.