به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر احمد کوشا در آیین افتتاح پایگاه ها و مراکز سلامت جامعه در حاشیه شهرها در تبریز افزود: بیش از46 درصد مردم کشور به دلیل بیماری های قلبی و عروقی، 13 درصد به دلیل سرطان و 14 درصد در تصادف های ترافیکی جان خود را از دست می دهند.
وی ادامه داد: بر همین اساس برنامه های مناسب نیاز مردم در وزارت بهداشت طراحی و اجرا شده تا از طریق مراقبت های به موقع از بروز بیماری ها جلوگیری و افراد داری ریسک بالا را شناسایی و از روند پیشرفت بیماری ها پیشگیری شود.
کوشا با اشاره به انقلاب حوزه سلامت در پیشگیری از بیماری های واگیردار در دهه 60 در کشور اظهارکرد: با اجرای طرح تحول سلامت، انقلابی دیگر در حوزه سلامت مردم ایجاد شده و خواهیم توانست بیماری های غیرواگیر را نیز کنترل کنیم.
وی ادامه داد: با اجرای طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت حاشیه نشین ها نیز پس از مدت ها توانستند از خدمات مناسب بهداشتی و درمانی بهره مند شوند.
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز گفت: در این استان سه موضوع کلیدی اصلاح ساختار نظام سلامت، شیوه زندگی مردم و بهبود کیفیت مورد توجه جدی از سوی این دانشگاه است.
جعفر صادق تبریزی افزود: 100 درصد مناطق روستایی و شهرهای زیر20 هزار نفر استان و 210 هزار نفر از ساکنان شهرهای 20 تا 50 هزار نفر استان تحت پوشش برنامه های نظام سلامت این دانشگاه قرارگرفته است.
وی ادامه داد: مناطق محروم و حاشیه نشین شهرهای بزرگ بخش غفلت شده یا کمتر توجه شده این شهرها بود که با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید مورد توجه قرارگرفت و ارائه خدمات به این مناطق از خرداد ماه سال 93 آغاز شد.
تبریزی گفت: 100 هزار نفر حاشیه نشین در شهرهای تبریز، اهر، میانه، مراغه و سراب تحت پوشش کامل و جامع طرح تحول سلامت قرارگرفته اند.
وی اظهارکرد: دراین مدت کوتاه خدمات دهان و دندان به صورت 100 درصد ارائه شده و بیش از سه هزار و 500 بیمار جدید فشار خون، دوهزار و 950 بیمار دیابتی و 160 بیمار هپاتیتی در استان شناسایی شده اند.