گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی*بی شک هرچه حضور مردم در انتخابات بیشتر باشد، دشمنان قسم خورده انقلاب نا امیدتر خواهند شد، همچنین شرکت گسترده و حماسی ملت غیور و همیشه در صحنه کشورمان در انتخابات تضمین کننده امنیت کشور است.
البته باید تاکید شود که شرکت در انتخابات یک فریضه سیاسی الهی، کار عظیم، اقدام شرعي و خدايي است و به برکت همین نظام مقدس و خون شهدا است که رزمندگان اسلام توانستند هشت سال مقابل رژیم بعث مقاومت و ایستادگی کنند و حتی یک وجب از خاک ایران را از دست ندهند .
نباید از این نکته غافل شد که تلاش دشمن تغییر ماهیت و هویت انقلاب نظام اسلامی ایران و بازگرداندن نظام سلطه به کشورمان است و باید تصریح کرد که دشمن در جنگ سخت ناتوان شده و به همین دلیل ابزار جنگ نرم را طراحی و به عرصه میدان آورده تا نظام را از مولفههای قدرت خالی کند.
همچنین مشارکت حداکثری مردم در انتخابات و برگزیدن افراد اصلح تجلی وحدت، همدلی و هم زبانی است به طوریکه تقوا، اخلاق و ادب انتخاباتی می بایست در این عرصه مورد توجه دست اندرکاران قرار بگیرد تا شاهد انتخاباتی سالم و قانون مند باشیم.
البته می بایست کسی را که به آرمان های انقلاب و ولایت نزدیک تر باشد، انتخاب کرد و باید اذعان کرد که مردم غیور و همیشه در صحنه کشورمان در انتخابات پیشرو وظیفه سنگینی بر دوش دارند و با توجه به اینکه این انتخابات، سرنوشت آینده آنها را تعیین میکند.
رفاقتها و باندبازیها نباید بر مسیر کار تأثیر بگذارد و در این راستا هوشیاری بسیاری لازم است و در واقع این انتخابات، انتخاب بین اصلح و صالح است و می بایست دقت لازم را در این زمینه داشته باشیم .
به طوریکه که غفلت از این مهم باعث تهدید نظام و کشور خواهد بود و ناگفته نماند که حضور میلیونی در انتخابات، آبروی کشور را در عرصههای مختلف حفظ خواهد کرد زیرا که دشمنان به این دو انتخابات پیشرو چشم دوختهاند و امید و ناامیدی آنها به استقبال مردم از آن بستگی دارد.
امروزه دشمنان داخلی و خارجی از جنگ تسلیحاتی با کشورمان نتیجهای نگرفته اند و به همین دلیل به دنبال آن هستند که با جنگ فرهنگی به اهداف خود برسند و به همین خاطر است که مردم با انتخاب چهرههای سرشناس و افرادی که تجربهشده در خط و رکاب امام راحل و ولایتفقیه حاضرشدهاند دقت ویژهای کنند و براساس بیانات گهربار رهبر معظم انقلاب که بارها تاکید کرده اند که «نماينده صالح آن است که مرز او با دشمن مرز مشخصي باشد . اگر اين نشد آن نماينده، نماينده خوبي نخواهد بود . بعضي از دشمن رودربايستي دارند ، بعضي ملاحظه دشمن را مي کنند ، ملاحظه ملت را بايد کرد، ملاحظه خدا را بايد کرد ، دشمن، دشمن است هر چـه ملاحظه کنيد، هرچه عقب بنشيني کنيد او جلو مي آيد. آن کساني که مرزشان با دشمن و دست نشاندگان دشمن مرز کم رنگي است. اين ها براي ورود به مجلس اصلح نيستند و مردم وظيفه دارند به ملاک هاي ديني و شرعي و انقلابي نگاه کنند، به روابط قوم و خويشي و ايل و طايفه اي و اين طور چيزها نگاه نکنند،
ببينند واقعاً چه کسي با معيارهاي الهي و انقلابي مناسب تر و به آن نزديک تر است او را برگزينند. همچنین اصلح يعني کسي که براي ريشه کني فقر و فساد عزم جدي داشته باشد، يعني کسي که به حال قشرهاي محروم و مستضعف دل بسوزاند . اصلح کسي است که هم به ترقي و پيشرفت کشور و توسعه اقتصادي و غير اقتصادي بينديشد، هم زير توهمات مربوط به توسعه، آن چنان محو ومات نشود که از ياد قشرهاي مظلوم وضعيف غافل بماند. اصلح کسي است که به فکر معيشت مردم، دين مردم، فرهنگ مردم و دنيا و آخرت مردم باشد.
همچنين بايد در مقابل توپ و تشر اين و آن، خارجي، داخلي، زورگويان، قدرت مداران، شجاع باشد و دل خود را نبازد. کسي که دل خود را در مقابل توپ و تشر باخت، دستش هم براي امضاء مي لغزد. پايش هم براي جلو رفتن مي لرزد، نمي شود به او اعتماد کرد
حسین عبدالعزیزی- فعال دانشگاهی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.