به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، سهراب صلاحی، رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در مجمع سالیانه بسیج اساتید استان اصفهان، با اشاره به انتخابات پیش رو، ضمن تاکید بر نقش مجلس در تبدیل ایران به یک قدرت بین المللی و منطقه ای گفت: با توجه به اینکه مجلس می تواند از سیاست های کلان نظام محافظت کند و نقش پرسشگری خود را ایفا کند، در این زمینه نقش به سزایی دارد.
وی با تاکید بر اینکه مجلس باید پرسشگر باشد، افزود: مجلسی پرسشگر است که نماینده آن فکر رای آوردن خود بعد از چهار سال نباشد.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور تصریح کرد: نماینده ای که به دنبال استیضاح وزیر که بر اساس سیاست های نظام پیش نرفته، نماینده وکیل الدوله است.
صلاحی در ادامه بیان داشت: اگر سیاست های نظام به وسیله دولت فراموش شود، نمایندگان مجلس وظیفه دارند نقش نظارت و پرسشگر خود را ایفا کنند.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به مذاکرات هسته ای، افزود: در برجام هزینه سنگینی دادیم، اما در مقابل سود سنگین تری نیز به دست آوردیم و این سود این بود که ملت ایران فهمیدند اعتماد به آمریکا امکان ندارد و کاش دولت، با شجاعت داده های کشور در برجام به طرف مقابل را برای مردم بگوید.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در ادامه سخنان خود هدف انقلاب و نظام اسلامی در حوزه جغرافیای ایران اسلامی را تبدیل کشور ایران به یک قدرت بینالمللی دانست و تصریح کرد: شناخت مبانی نظری انقلاب اولین مؤلفه برای تبدیل شدن به یک قدرت بین المللی است.
صلاحی با تاکید بر اینکه شناخت مبانی نظری انقلاب در شکل گیری تمدن اسلامی بسیار حائز اهمیت است، بیان داشت: یک پرده کوچک انقلاب، انسانی را در نیجریه تربیت کرد که بیش از ۱۲ میلیون نفر را به مذهب شیعه دعوت کرد و یا فردی مثل شیخ حسن نصر الله که در لبنان عظمت آفرین هستند.
وی رهبری جامعه را دومین پارامتر شکل گیری تمدن اسلامی دانست و افزود: هر زمانی که بر اساس فرموده رهبر انقلاب عمل کرده ایم، پیروز شدیم و هر وقت که اتفاقی عکس این مسئله رخ داده، افسوس خورده ایم.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با بیان اینکه هدف از اشغال عراق توسط آمریکا، ایران بود، تصریح کرد: در زمان این جنگ، برخی از نمایندگان گفتند که ما باید در کنار صدام، با امریکا بجنگیم و رهبر انقلاب اینطور پاسخ دادند که جنگ موجود جنگ حق و باطل نیست و یک فتنه است.
صلاحی با اشاره به درایت مقام معظم رهبری در حادثه فتنه ۸۸، بیان داشت: فتنه ۸۸ به تنهایی می توانست پنج نظام را ساقط کند؛ اما رایس در آن زمان گفت که ما شش ماه برنامه ریزی می کنیم؛ اما رهبر ایران برنامه ریزی های ما را با یک سخنرانی از بین می برد.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی، گفت: تحلیل گران غربی در خصوص این نامه می گویند رهبر ایران جهان را مانند یک خانواده می بینند.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور هدیه قرآن از سوی پوتین به رهبر انقلاب را از دیگر مواردی دانست که نشان از عزت و جایگاه مقام معظم رهبری است.
صلاحی سومین عامل را موقعیت ژئوپلیتیک ایران و خاورمیانه دانست و افزود: اقتصاد، امنیت، تجارت و بسیاری از مسائل دنیا به منطقه خاورمیانه وابسته است و قدرت برتر در این منطقه نیز جمهوری اسلامی ایران است.
وی پشتیبانی مردم از نظام، قدرت دفاعی و امنیت کشور و جهش علمی کشور را از دیگر عوامل تبدیل ایران به یک قدرت بین المللی توصیف کرد و بیان داشت: قدرت نظام ایران روی دوش مردم استوار است.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در این خصوص تصریح کرد: عده ای می گویند هدف از مذاکره و برجام، از بین بردن ابر جنگ از سر کشور بود؛ اما باید گفت که اگر دشمن جرات داشت به ایران حمله می کرد.
صلاحی با اشاره به جنگ عراق و آمریکا، بیان داشت: آمریکایی ها در این جنگ عراق کمتر از پنج هزار کشته دادند و بعد از آن فرار کردند و این بیانگر این است که انسان هایی که خون اشرافی گری دارند، میترسند.
وی اولین هدف انقلاب اسلامی را تبدیل کشور ایران به یک قدرت منطقه ای دانست و افزود: تبدیل ایران به قدرت منطقه ای الزاماتی دارد که یکی از این موارد، اقتصاد است.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با بیان اینکه در بحث اقتصاد هنوز مشکل داریم، تصریح کرد: نقدینگی کشور در عرض ۳۰ ماه چند برابر شده و به مرز ۹۵۰ میلیارد تومان رسیده است و این درحالی است که با کاهش تولید داخلی مواجه بوده ایم.
صلاحی از این افزایش میزان نقدینگی با عنوان فاجعه یاد کرد و بیان داشت: در حال حاضر ۹۵۰ هزار میلیارد تومان به عنوان ذخیره داریم و باید این مبلغ برای تولید داخلی مصرف شود و بعد از آن برای واردات و به بیرون از کشور مراجعه کنیم.
وی تاکید کرد: باید روحیه مدیریت جهادی و اقتصاد دانش بنیان در کشور وجود داشته باشد و به دانش آموخته ها و مردم اعتماد شود.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در پایان با اشاره به بحث قرار دادهای اخیر با کشور های غربی، خاطر نشان کرد: عده ای به دنبال این مسئله هستند که با کشورهایی مانند فرانسه قرار داد امضا کنند تا فرانسه در ایران گوجه فرنگی تولید کند.