رئوفی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت، گفت: تشويق رسانه هاي داخلي براي حضور حداکثري آحاد ملت در انتخابات افزايش يافته است و به موازات آن رسانه هاي خارجي هم تمام تلاش خود را براي بروز اختلافات داخلي بکارگرفته اند و متاسفانه عده اي از کانديداها و خصوصا طرفداران آنها به تخريب يکديگر پرداخته و جو نه چندان رقابتي، بلکه تخريبي بوجود آورده اند.
وی افزود: با تبليغات صحيح ميتوان همگان را به آرامش دعوت کرد و اين کلام رهبر انقلاب را بايد سرلوحه انتخاب اصلح قرارداد که فرمودند براي انتخاب نامزدها به افراد و مجموعه هايي اعتماد کنيد که از سر صفا و صداقت و علاقه مندي به انقلاب ليست داده اند نه ازروي مقاصد خاص و گاه فاسد.
جانشین خواهر بسیج دانشجویی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان تصریح کرد: انتخابات امسال باتوجه به مساله برجام و خصوصا تبليغات دشمن بايد پرشورتر از سال هاي گذشته برگزار شود و با توجه به دو دسته شدن کانديداها انتخاب اصلح با توجه به فرموده رهبري حساس تر است.
رئوفی گفت: انتخاب سالم انتخاباتي است که حداکثر افرادي که حق راي دارند مصمم تر از هميشه در انتخابات شرکت کنند و کانديداها تبليغات سالم داشته باشند و وعده هاي دروغين ندهند.
وی با اشاره به بروز بعضی از فتنه ها در انتخابات گفت: با دادن اطلاعات درست از خط فکري افراد کانديدا و بصيرت افزايي مردم در تشخيص اهداف دشمن از فتنه میتوان جلوگیری کرد.
جانشین خواهر بسیج دانشجویی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان تصریح کرد: دشمنان داخلی با مطرح کردن شورای رهبری عملا ميخواهند رهبري رو کنار بگذارند و فضا به گونه اي شود که چند نفر با هم مشورت کنند و تصميم بگيرند براي کشور، اين به معناي حذف رهبري و پايين آوردن قدرت نظام اسلامي است.
رئوفی افزود: مردم و دانشگاهیان هر کدام سهم بزرگی در رعایت اخلاق انتخاباتی دارند، مردم بايد براساس مقيد بودن و وفادار بودن افراد به اسلام و انقلاب اسلامي به کانديداها راي بدهند و از راي دادن به افرادي که سعي ميکنند با مفاسد اخلاقي از جمله رشوه و خريد راي به هر طريقي کرسي مجلس را تصاحب کنند خودداري کنند، ضمنا دانشگاه بايد يک منبع امن و صادق در معرفي کانديداها به افراد باشد و از جنجال ها و تبلبغات منفي انتخاباتي جدا خودداري کنند.
وی گفت: نقش رسانه ها نقش موثر و کارآمدی در ايجاد جو مثبت يا منفي انتخاباتي و همچنين آگاهي دادن به مردم را دارند.
جانشین خواهر بسیج دانشجویی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان خاطرنشان کرد: دوره هاي قبلي انتخابات مجلس نيز داراي تنش ها و اتفاقاتي از قبيل تخريب شخصيتي و حذف يکديگر از صحنه رقابت بوده و افرادي هم بوده اند که با توجه به عدم صلاحيت به مجلس راه يافته اند.