علی اکبر پوراحمدنژاد، دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در خصوص روند کشف کالاهای قاچاق اعم از میوه و پوشاک در استان تهران گفت: در حال حاضر که با شما صحبت می کنم در محل امحای میوه های قاچاق هستیم که روند قانونی آن طی شده و عدم مصرف انسانی آنها به تایید رسیده است.
وی ادامه داد: روند کار قانونی و صدور حکم در خصوص این میوه های توسط مرجع قانونی صادر شده و امروز با حضور تمام دستگاه های متولی روند امحای این میوه ها در حال انجام است چون برای دولت و نظام چیزی مهم تر از سلامت جامعه نیست.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران در خصوص پوشاک قاچاق نیز گفت: البسه به دو شکل وارد کشور می شود یک حالت البسه نوست و حالت دوم البسه دست دومی است که به کشور وارد می شود براین اساس البسه دست دوم برحسب استعمالات قانونی حتی در بهترین شرایط در شست و شو به دلیل مسائل بهداشتی مصرف آنها توصیه نشده است.
پوراحمدنژاد اضافه کرد: براین اساس ما تمام آنها را جمع آوری می کنیم لذا بخش عمده کالای قاچاق مربوط به البسه دست دومی است که آنها را امحا کردیم.
وی با بیان اینکه در سال 94، 437 تن البسه کشف شد تصریح کرد: بخشی از این میزان البسه ایرانی بود که برای آنکه مارک خارجی داشته باشد از کشور خارج و مجددا به داخل برگشت خورده است بخشی از آن البسه نو بوده و بخش دیگر البسه دست دومی بوده است که تماما حکم انهدام آنها صادر شده است.
این همه میوه سالم رو، معلوم نیست به چه دلیل سیاسی یا اقتصادی، بیخود و بی جهت نابود کردن. اگر به فکر سلامتی مردم بودین، لااقل می بردین تو مناطق محروم به صورت رایگان توضیعشون می کردین تا اون بندگان خدا، دم عیدی یه میوه خوب داشته باشن.
اسراف، گناهه؛ گناه کبیره