به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرنامه دانشجویان ایران، برگزاری کلاس های مهارتهای زندگی و تنظیم خانواده بدون شک یکی از کارهای مهم آموزش عالی کشور می تواند باشد، این مسئله آنجایی مهم است که طی سال های اخیر همین مسائل به ظاهر کوچک مقدمه بسیاری از طلاق ها بوده است. البته برگزاری این نوع کلاس ها نباید بگونه ای برگزار شود که از ماهیت خود دور شود.
اخیرا در دانشگاه بیرجند کلاس هایی تحت عنوان «مهارت های ارتباطی» بین دختر و پسر برگزار می شود که با اعتراض دانشجویان روبرو شده است.
پایگاه «سمعک» با انتشار این خبر، درباره جزئیات برگزاری این کلاسها، نوشت: از ابتدای سال تحصیلی جدید در هر ترم، کلاس هایی با عنوان «مهارت های ارتباطی» عمدتا در روزهای پنج شنبه برگزار می شود؛ هدف از برگزاری این کلاس های چهارساعته گرچه آموزش مهارت ارتباط مناسب بین دانشجویان است؛ اما اتفاقات دیگری در حال وقع است.
جالب اینجا است که در صورت عدم شرکت دانشجویان در این کلاس ها کارت های دانشجویی مسدود و امکان رزور غذا امکان پذیر نخواهد بود!.
اما نکته قابل تامل این کلاس ها، شیوه آموزش توسط اساتید است؛ دانشجویان جهت آموزش و یادگیری با تقسیم شدن به گروه های مختلط شروع به مباحثه حول یک موضوع می کنند؛ به طوری که استاد با اجبار کردن دانشجویان دختر و پسر به نشستن کنار و روبروی یکدیگر و انجام حرکاتی، آموزش «مهارت های ارتباطی» را فرا گیریند!
یا در مورد دیگر دانشجویان توسط استاد رو به روی هم نشسته، به این صورت که یکی از دانشجویان دختر و پسر را روبه روی هم نشانده و شروع به ایجاد ارتباط با انواع حرکت های چهره ای از جمله لبخند دو طرف به همدیگر بوده است.
نمونه هایی که در بالا آورده شد، اتفاقاتی بود که برای ایجاد و آموزش ارتباط میان دانشجویان دختر و پسر بوده، ارتباطاتی که خود نشان دهندهی ایجاد ارتباط صمیمانه ی از همان ابتدا ورود به دانشگاه و شکستن شدن قبح ارتباطی و حیا میان دختران و پسران دانشجویی که با هزار امید و آرزو پدران آن ها را برای کسب علم به دانشگاه فرستاده اند.
که تعدادشون هم یه اقلیت بیش نیست