اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
جواد حسنی، مدیر فنی شرکت پارسیس در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از تولید دستگاه کمک به جراحی مغز خبر داد و گفت: دستگاهی که شرکت توانسته تولید کند دستگاه نویگیشن و کمک به جراحی مغز می باشد؛ به عبارت ساده تر دستگاه های ما جی پی اس جراحی هستند.
وی تاکید کرد: هنگامی که می خواهیم به یک شهر جدید سفر کنیم؛ نقشه آن را دانلود می کنیم و جی پی اس را فعال کرده تا بفهمیم در کجای نقشه قرار داریم و چه میزان فاصله داریم؛ کاری که این دستگاه انجام می دهد برای جراحی مغز دقیقا مانند جی پی اس است.
حسنی با اشاره به این دستگاه که جی پی اس جراحی مغز است، گفت: در این دستگاه یکسری تصاویر داده می شود تا نشان دهد کدام قسمت از مغز دچار مشکل شده و تومور در آن قرار دارد و دستگاه دقیقا نشان می دهد که موقعیت اصلی تومور کجاست.
وی در خصوص درصد خطای این دستگاه گفت: خطای این دستگاه که ما تولید می کنیم و در کاشت ایمپلنت و جراحی های مغز و اعصاب کاربرد دارد، بسیار پایین است و دقتش در حد یک میلی متر است.
مدیر فنی شرکت پارسیس در ادامه بیان داشت: این دستگاه مشابه خارجی هم دارد و باید تاکید کنم که در دنیا بیش از چهار تولیدکننده برای این دستگاه وجود ندارد و در اکثر بیمارستان های تخصصی کشور نیز از دستگاه ساخت شرکت ما استفاده می شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: پروفسور سمیعی هم از این دستگاه بازدید کردند و دقت و طراحی آن ستودند. با اینکه پروفسور سمیعی در ایران عمل مغز و اعصاب انجام نمی دهند، با این حال قول دادند در صورت انجام عمل از این دستگاه استفاده کنند.