به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ در جلسه برگزار شده میان سیدعباس صالحی معاون فرهنگی وزارت ارشاد با رییس کمیسیون مجلس شورای اسلامی گزارشی از روند بررسی محتوایی کتابها در بخش بین الملل و داخلی مطرح شد.
همچنین در این جلسه معاونت فرهنگی ارشاد اعلام کرد که از آغاز نمایشگاه تا امروز تعداد 10 غرفه به دلیل عرضه کتابهای مضر و منحرف بسته شده است.
گفتنی است همایون امیرزاده رئیس شورای نظارت و ارزیابی بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران طی یک نشست خبری اعلام کرده بود: تا روز چهارم نمایشگاه 20 اخطار کتبی و 60 اخطار شفاهی به غرفه داران و ناشران داده شد که از این 20 مورد اخطار کتبی 13 مورد اعتنا کردند و تخلف را برطرف کردند و 7 مورد نیز اعتنا نکردند و از همین رو روز گذشته اولین جلسه هیات رسیدگی به تخلفات برگزار شد.
امیرزاده ادامه داد: حاصل این جلسه صادر شدن رای برای 5 ناشر از7 ناشری بود که به تذکر اعتنایی نکرده بودند که هر 5 مورد به تعطیلی غرفه محکوم شدند که یک مورد محکوم به تعطیلی یک روزه و 4 مورد هم تا پایان نمایشگاه تعطیل شدند که از این 4 مورد دو مورد نیز از حضور در نمایشگاه 96 محروم شدند. این غرفهها در بخش داخلی بودند که متعلق به سالنهای عمومی و دانشگاهی هستند.
جمعی از اعضای کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی دقایقی پیش از بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بازدید کردند و در جریان چگونگی فعالیت این نمایشگاه قرار گرفتند.
در این بازدید که با حضور احمد سالک کاشانی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس و لاله افتخاری نماینده مردم تهران، نصرالله پژمان نماینده مردم مشهد و دکتر جمشید صفرپور نماینده لارستان همراه بود، سیدعباس صالحی رئیس نمایشگاه کتاب گزارشی از روند برپایی نمایشگاه به همراه آمار و ارقام ارایه داد.
صالحی در این بازدید اعضای کمیسیون را در جریان اطلاعاتی مانند تعداد ناشران حاضر علت جابجایی نمایشگاه از مصلای امام خمینی به مجموعه شهر آفتاب، برگزاری نشستها و کارگاههای آموزشی برنامههای مختلف، برنامههای سالن کارنامه نشر، بخش مدافعان حرم، رسانههای دیجیتال و... قرار داد.
در پایان این دیدار اعضاء کمیسیون فرهنگی مجلس از زحمات مدیران و برگزار کنندگان نمایشگاه تشکر کردند.