به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در مراسم پنجاهمین سالگرد تاسیس دانشگاه صنعتی شریف که در این دانشگاه در حال برگزاری است گفت: در این جشن علاوه بر اینکه به عنوان یک شهروند و مسئول اجرایی احساس غرور می کنم خوشحالم که در کشور ما این مجموعه با موقعیت علمی بسیار مناسب در سطح داخلی و جهانی تاکنون عمل کرده و من هم بخشی از دوران تحصیلم را در این دانشگاه گذرانده ام.
وی افزود: برای اولین بار استراتژی توسعه صنعتی کشور با کمک دانشگاه شریف تدوین شد و به عنوان یک راهبرد مهم توسعه ای در اختیار مسئولین اجرایی کشور قرار گرفت دانشگاه شریف جایی که گره در کار کشور وجود داشت گره گشا بود و وقتی به تاریخ این دانشگاه باز می گردیم در مقطعی که اراده کشور بر این بود که نهادهای توسعه ای شکل بگیرد دانشگاه شریف نیز برای تربیت نیروی انسانی مورد نیاز کشور گام برداشت.
جهانگیری اظهار داشت: در ایجاد این دانشگاه اهداف و فلسفه ای وجود داشت تاسیس دانشگاه شریف به عنوان دانشگاه پرتحرک هم سو با تحرکات علمی جهان و جذب بهترین های علمی برای تدریس و تربیت از جمله اهداف تاسیس این دانشگاه بود کارنامه شریف کارنامه بسیار درخشانی است و حاکی از موفقیت هایی است.
معاون اول رئیس جمهوربا اشاره به جلسه امروز هیئت امنای این دانشگاه گفت: رئیس دانشگاه در این جلسه گفت که تاکنون 47 هزار فارغ التحصیل در دانشگاه شریف داشته ایم که در کشور نقش آفرین بودند و در جذب نخبگان نیز پیش رو بودیم و بالغ بر 90 درصد رتبه های زیر صد جذب دانشگاه شریف شدند و این دانشگاه همواره در داخل و خارج کشور جزو دانشگاه های خوب بوده است.
وی با اشاره به همدلی و همبستگی میان اعضای این دانشگاه گفت: این همدلی و همبستگی منجر به تاسیس شبکه دانش آموختگان شریف در داخل و خارج کشور شده و این سرمایه مهمی است که در اختیار نظام جمهوری اسلامی ایران قرار دارد دانشگاه شریف در این پنجاه سال قله های مهمی طی کرده از قله های شهادت در قبل و بعد انقلاب تا قله های علمی در داخل و خارج کشور.
جهانگیری با تاکید براینکه آینده دانشگاه بسیار امیدوار کننده است گفت: این دانشگاه در توسعه ایران نیز نقش بسیار مهمی دارد و کشور ما ظرفیت های زیادی دارد ظرفیت طبیعی و موقعیت جغرافیایی حساسی شامل ظرفیت کشورمان است.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه بیان کرد: یکی از مطالبه هایی که امروز از نخبگان در کشور وجود دارد این است که سرعت توسعه کشور بسیار کند است و با چالش های جدی در بخش های اقتصادی روبه رو هستیم هر سال بالغ بر 900 هزار فارغ التحصیل دانشگاهی داریم که جویای کار هستند و رقبایی در منطقه داریم که باید نسبت به آنها از هر لحاظ به خصوص از لحاظ اقتصادی برتر باشیم حال آنکه در بعضی قسمت ها از آنها برتریم.
وی با اشاره به تدوین برنامه توسعه ای گفت: باید برنامه توسعه ای جدی نوشته شود و ما باید به سمت موضوع اقتصاد دانش بنیان با سرعت بیشتری حرکت کنیم وقتی گفته می شود اتکا به نفت را کم کنیم باید اقتصاد دانش بنیان جایگزین آن شود اقتصادی که متکی به مغز نیروهای جوان و تحصیل کرده باشد و در اقتصاد دانش بنیان محور و پایگاه اصلی دانشگاه های کشور است یکی از مهمترین آنها دانشگاه شریف است.
جهانگیری در پایان خاطر نشان کرد: مقام مع
ظم رهبری سیاست های اقتصاد مقاومتی را تدوین و تاکید کردند و این اقتصاد اقتصادی است که موضوع آن دانش بنیان است و در این موضوع رسالت دانشگاهیان و نخبگان تعیین کننده است.