اگر چه بر اساس آمار هر ساعت ۱۵۰ نفر به جمعیت بیکاران اضافه می شود اما به لطف شبکه های مجازی درآمد برخی از این بیکاران در ماه میلیونی می شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، این روزها مدیر شدن دیگر نیازی به سالها تحصیل و زحمت و دود چراغ خوردن ندارد و تنها می توان با یک اینترنت پر سرعت و یک گوشی موبایل مدیر شد.
سال ها پیش، قبل از ورود شبکههای اجتماعی موبایلی مانند وایبر، تلگرام، واتسآپ و اینستاگرام به عنوان اپلیکیشن های ارتباطی به گوشی های هوشمند کمتر کسی تصور می کرد بتوان از طریق این شبکه ها درآمد کسب کرد اما امروز یکی از راه های درآمد پرسود فعالیت در شبکه های مجازی است.
این اشتغال پنهان در فضای مجازی در حالی است که به گفته رئیس پارلمان بخش خصوصی عدد بیکاران در کشور بیش از 5 میلیون نفر برآورد شده است و در هر ساعت حدود 150 نفر به جمعیت بیکاران افزوده می شود.
اعلام آمار بیکاری در حالی است که فعالیت در فضای مجازی و کسب درآمد از طریق فروش و یا فعالیت در این فضا به طور رسمی به عنوان شغل حساب نمیشود و می توان فعالان در این عرصه را جزو بیکاران قلمداد کرد.
براساس این گزارش برای کسب درآمد در فضای مجازی کافی است یک کانال تلگرامی پر مخاطب و یا یک صفحه اینستا پر بازدید داشته باشید و بعد از آن می توان با تبادل لینک و یا فروش صفحه درآمد های چشمگیری را به دست آورد.
به طور میانگین برای تبادل لینک در کانال تلگرام باید بین 40 هزار تا 500 هزار تومان بسته به تعداد اعضا و سایر جزئیات هزینه کرد و اگر مدیر یک کانال تلگرامی پر مخاطب به طور میانگین روزانه حداقل دو تبلیغ و یا تبادل لینک داشته باشد می تواند به درآمد ماهانه نزدیک به سه میلیون تومان و بیشتر دست یابد.
این گزارش می افزاید در شرایط کنونی در حالی تجارت در فضای مجازی رو به رشد است که هنوز نظارت دقیق و جامعی بر آن نیست و تنها مسئولان مردم را تشویق به خرید از سایت هایی می کنند که نماد اعتماد داشته باشند که این موضوع توجه بیشتری را می طلبد ضمن اینکه از فعالان در فضای مجازی هیچ مالیاتی اخذ نمیشود که این خود ضربه جبران ناپذیری به اقتصاد کشور خواهد زد .
به گزارش میزان در حالی آمار افزایش بیکاران در کشور اعلام میشود که بسیاری از این بیکاران آمارها مدیر گوشی به دست هستند و ماهانه بیش از یک کارمند و یا مدیر واقعی درآمد دارد.