به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سید تیمور حسینی درباره خودروهایی که رانندگان یا سرنشینانشان اقدام به ریختن زباله به سطح معابر و بزرگراهها میکنند، گفت: مطابق قانون اگر ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی خودرویی را مشاهده کنند که از داخل آن زبالهای به بیرون ریخته میشود، آنان حق جریمه و اعمال قانون این خودرو را دارند.
حسینی با بیان اینکه این قانون طرح جدیدی نیست و مدتهاست که در پایتخت اجرا میشود، گفت: البته تعداد خودروهایی که راننده یا سرنشینان آن اقدام به ریختن زباله به بیرون از خودرو میکنند، زیاد نیست و خوشبختانه اغلب افراد فرهنگ درستی در این زمینه دارند.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ درباره مبلغ جریمه این خودروها نیز به ایسنا گفت: مبلغ جریمه در شهر تهران 300 هزار ریال است و هر جا که ماموران ما با چنین موردی روبهرو شوند حتما نسبت به اعمال قانون متخلفان اقدام خواهند کرد.
حسینی با بیان اینکه پلیس حفاظت از محیط زیست و حفظ چهره آراسته شهر را وظیفه خود میداند، خاطر نشان کرد: همانطور که خودروهای آلاینده، دودزا و فاقد معاینه فنی جریمه شده و خودروهایی که فاقد تاییدیه محیط زیست باشند نیز شمارهگذاری نخواهند شد، خودروهایی که سرنشینانش با ریختن زباله به سطح خیابان و معابر آن را آلوده کنند نیز جریمه خواهند شد.
اما اگر ساير سرنشينان که با راننده دشمنی يا شوخی يا کينه و يا ناآگاهی عمومی دارند از 3 پنجره ديگ هر دقيقه چيزی يا زباله و يا انگشتر طلای انگشتشان خواسته يا ناخواسته از 3 پنجره ديگر بيرون پرتاب شود ، آيا منطقی و شرعی و عقلائی و انسانی و شرلفتمندانه است که هر بار فقط راننده جريمه شود!؟ آيا خود پليس نبايد جريمه بشود که در تشخيص و اجرای ناقص قوانيين مربوط به خود ناتوان است و فقط ديوار کوتاه تر از راننده تاکنون پيدا نکرده است!؟