به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، خبر تعطیلی کارخانه ارج در رسانه ها از چند روز گذشته منتشر شده است؛ اما توقف خط تولید این کارخانه از نه ماه پیش اتفاق افتاده بوده و تعداد 170 کارگر نیز در این جریان پیش از عید اخراج شدند.
اخراج این کارگران و تعطیلی این کارخانه در حالی بود که پیش از این برخی از رسانه ها هشدارهایی در خصوص تعطیلی این کارخانه به خاطر مدیریت غلط داده بودند.
پیش از عید نیز کارگران طوماری جهت هشدار نسبت به توقف تولید این کارخانه و اوضاع نا به سامان خطوط تولیدی آن به وزیر کار نوشتند.
این کارگران با ارسال طوماری خطاب به مقامات ارشد دولتی از جمله وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، خواستار رسیدگی به وضعیت اسفبار این کارخانه شده بودند که به این طومار هیچ گاه رسیدگی نشد.
در بخشی از این نامه که به امضای همه کارگران این شرکت رسیده آمده است: در تاریخ نگارش این مکتوب (23 دی ماه)تعداد تولیدات شرکت به صفر رسیده است و به نظر میرسد مدیریت شرکت پیرو سیاستهای صاحبان شرکت هیچگونه برنامه جامع راهبردی در خصوص ادامه تولید و یا افزایش سبد محصولات و بهینهسازی محصولات و دستگاهها و ماشین آلات موجود ندارد.
در ادامه نامه، کارگران وضعیت فعلی را حاصل ناکارآمدی سیاستهای مدیریتی دانستهاند و افزودهاند: با مقایسه آماری نیروی انسانی مشخص میشود که تاکنون ۸۸ نفر از پرسنل کارآمد شرکت با انواع بهانههای واهی تعدیل شدند.
همچنین در این طومار آمده است: در تاریخ بیست و دوم دی ماه، در جلسهای با حضور بیش از ۴۰ تن از کارکنان و مدیریت شرکت به صراحت اعلام شده که سهامدار عمده به دلیل زیانده بودن تولید کلیه محصولات و عدم داشتن توجیه اقتصادی برنامهای برای ادامه روند تولید در شرکت ارج ندارد.
مسئولین دولتی در حالی ادعا می کند که مقصر اصلی در توقف تولید در این کارخانه و رکود بر آن دولت قبل بوده است که کارگران این کارخانه پیش از توقف کامل آن، با امضا کردن طوماری ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی را در جریان اتفاقی که قرار بود برای این شرکت بیفتند گذاشته بودند.