به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه ای در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران با گرامی داشت یاد و خاطره شهید آیت الله بهشتی و 72 تن از یارانش و هفته قوه قضاییه افزود: قوه قضاییه تمام تلاش خود را در جهت تعالی این قوه با منویات اسلام ناب محمدی (ص) و رهبری به کار گرفته است و بدانید که حقیقتا در این قوه با همه مشکلات و کاستی ها و مسایل موجود کار بسیار عجیب ، سنگین و سخت بردوش عزیران و خادمیان مردم در قوه قضاییه وجود دارد و اگر لطف خداوند و همت والای کارگزاران و مسئولان نبود فرسوده می شدند.
معاون اول قوه قضائیه به شرارت های آمریکا در ایران اشاره کرد و یادآور شد: مفتخریم که قوه قضاییه از ابتدای انقلاب اسلامی تا امروز از جمله دستگاه هایی بوده است که در صف اول مبارزه با استکبار، مبارزه با تروریست ها و مبارزه با هر گونه فساد اعم از مالی، اخلاقی، امنیتی و فرهنگی بوده است.
محسنی اژه ای ادامه داد: این قوه توانسته است همه مفسدان و تروریست ها و همه کسانی که سعی می کردند در امنیت این کشور اخلال کنند و آرامش و نظم اجتماع را به هم بزنند، از همان زمان که ضد انقلاب ها بعضی استان های مرزی را به آشوب کشیدند و کودتاها را تدارک می دیدند و ترورهایی انجام می دادند و از زمان فتنه در سال 88 که خواستند با عوامل غافل یا مزدور خودشان امنیت کشور را به هم بزنند، جزو دستگاه هایی باشد که همه این مفسدان و جنایتکاران و تروریست ها را به مجازات و به سزای اعمال ننگین خود برساند.
وی تصریح کرد: قوه قضاییه سعی کرده با همه مشکلات و کمبودها، در مقابل شماتت افراد بدخواه در مقابل تطمیع ها، تهدیدها، فریبکاری ها به هیچ وجه از آن چیزی که اسلام نظام اسلامی و قانون اساسی بر عهده او گذاشته است، کوتاه نیاید.
سخنگوی قوه قضاییه با طرح این سوال که آیا قوه قضائیه در نقطه مطلوب است؟ گفت: خیر ، آیا توانسته ایم رضای خالق، رضای ولی امر و رضای آحاد جامعه را آنگونه که شایسته یک نظام اسلامی است تامین کنیم؟خیر نتوانسته ایم؛.
وی ادامه داد: اما قوه قضائیه تمام تلاش خود را در جهت تعالی این قوه با منویات اسلام ناب و منویات رهبری به کار گرفته اند و بدانید که با همه مشکلاتی که وجود دارد و مسایلی که احیانا در مورد این قوه مطرح است، کاری بسیار سنگین و حجیم و سخت به دوش دستگاه قضایی است.
معاون اول قوه قضاییه یادآور شد: ما امروز با کمبود فراوان قاضی روبرو هستیم؛ 15 میلیون پرونده در گردش وجود دارد؛ ورودی ما 6 میلیون و کمتر است، اما پرونده ای که وارد می شود تا فرآیند را طی کند و به قطعیت برسد، قضات باید حدود 15 میلیون پرونده در سال رسیدگی کنند.
محسنی اژه ای خاطرنشان کرد: چگونه می شود با تعداد قاضی محدود، انتظار سرعت، دقت لازم و تحقیق در همه ابعاد و زوایای پرونده را داشته باشیم؟ حجم کار با این که بار مسئولیت را زیاد کرده است، اجازه آنچه مورد رضای مردم است مقداری غیرممکن کرده است.
وی اظهارداشت: ما از دولت و مجلس تقاضا داریم، همانطور که اجازه دادند در برنامه پنجم توسعه در مدت پنج سال چهار هزار قاضی بگیریم، اجازه دهند در برنامه ششم هم به این نسبت قاضی و متناسب با آن، کارمند اداری استخدام کنیم؛ اگر این کار را نکنیم موجب نارضایتی مردم می شود.
سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: با همه این مشکلات و کمبودهایی که از لحاظ قاضی و امکانات و تجهیزات بوده، تلاش کرده ایم که حداکثر خدمت رسانی به مردم را با توجه به اصلاح بعضی قوانین، با استفاده از فناوری های جدید و با کمک مردم و وقت گذاشتن بیشتر مسوولان قضایی، رضایت مندی را بیشتر کنیم؛ البته با نقطه مطلوب فاصله داریم.
محسنی اژه ای افزود: بیشترین کمک را از لحاظ رهنمودهای مستقیم و از لحاظ مادی و معنوی، رهبر معظم انقلاب در طول این سال ها داشته اند و در زمان حضرت امام (ره) هم همینطور بود و امیدواریم این عنایت استمرار پیدا کند.
معاون اول قوه قضائیه از مردم هم تشکر کرد و ادامه داد: مردم با صبر و تحمل نواقص را تحمل می کنند، واقعیت ها را درک می کنند و ما را در مقاطع مختلف، به خصوص همانند فتنه 88 و همچنین مقابله با فساد های مالی و اخلاقی که امروز با هر دو روبرو هستیم، کمک می کنند، درخواست می کنم کمک های خود را ادامه دهند.
محسنی اژه ای از دولت و مجلس هم تشکر کرد و افزود: استدعای کمک بیشتر دارم؛ هم در جهت تخصیص اعتبار و بودجه و هم استخدام قاضی و کارمند.
وی خطاب به مردم تاکید کرد: به شما قول می دهم و عهد می بندم تا پای جانمان و تا آخرین نفسمان، با همه کمبودها و کاستی ها، در مقابل همه مفسدان اخلاقی، اقتصادی و مفسدان ضد فرهنگ بایستیم و با کمک شما دست همه مفسدان را از این ملت و انقلاب اسلامی کوتاه کنیم؛ تا آخر ایستاده ایم و از بدخواهی های داخلی و خارجی هم هراسی نخواهیم داشت.
ادامه دارد...