به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ضیاءالدین شعاعی در نشست مشترک کمیته راهبردی ستاد مقابله با گرد و غبار کشور که عصر امروز در استانداری کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به اینکه پدیده ریزگردها پدیدهای نوظهور است که در معضل بودن آن اتفاق نظر وجود دارد، اظهار داشت: این معضل در جهان به چالشی بزرگ تبدیل شده و روند تشدید شونده آن در دنیا مورد توجه است.
مدیر ملی ستاد مقابله با پدیده گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست به تفرق آرا بین متخصصان و مردم در این زمینه اشاره کرد و گفت: سند ملی برنامه و عمل در این راستا تدوین شده و ظرفیتهایی که در نقاط مختلف کشور از جمله شهرهای مرزی استان کرمانشاه وجود دارد پایش میشود.
شعاعی با بیان اینکه پایشهای انجام شده در نقاط مذکور تبدیل به سند میشود، عنوان کرد: در بعد منشأ داخلی استانهای سیستان بلوچستان، جنوب کرمان، ایلام و کرمانشاه پیشبینی میشود به عنوان منشأ انتخاب شوند.
وی با اشاره به اینکه براساس جریان شکل گرفته در هر فصلی اقتضایی از توفان وجود دارد، اظهار کرد: کانونهای گرد و غبار 17 استان تاکنون شناخته شده و تلاش میشود سایر استانها نیز شناخته شوند.
شعاعی با بیان اینکه در بعد خارجی نشستهایی با کشورهای منطقه در این راستا برگزار شده است، گفت اقدامات برنامهریزی شده در این زمینه و همکاری با سایر کشورها به طور قطع زمانبر است و نیازمند همیاری کشورهای دوست و برادر است.
مدیر ملی ستاد مقابله با پدیده گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست افزود: گرد و غبار به طور قطع بر کمیت و کیفیت تولیدات کشاورزی تأثیرگذار است.