نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در حالی که استکبار جهانی در تلاش است تا حلقه محاصرهای اطراف کشورمان ایجاد کند، ما نه تنها نباید بودجه دفاعیمان را کاهش دهیم بلکه باید در جهت تقویت آن تلاش کنیم.
حجتالاسلام و المسلمین سید ناصر موسوی لارگانی، نماینده مردم فلاورجان در مجلس در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به حذف تخصیص ۵٬۰۰۰ میلیارد تومان بودجه دفاعی کشور در لایحه بودجه ۹۵ از سوی دولت، اظهار داشت: معتقدم هدف اصلی استکبار جهانی به سرسپردگی آمریکا در تربیت تروریستهای منطقه بهویژه کشورهای نزدیک و همسایه ایران همچون عراق، سوریه و... اعمال فشار علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
وی بابیان اینکه استکبار جهانی در تلاش است تا حلقه محاصرهای اطراف کشورمان ایجاد کند، افزود: ازاینرو ما نه تنها نباید بودجه دفاعیمان را کاهش دهیم بلکه باید در جهت تقویت و افزایش آن نیز تلاش کنیم.
به گفته موسویلارگانی بهطور قطع بهارستاننشینان با حذف بودجه دفاعی کشور در لایحه ۹۵ موافقت نخواهند کرد.
نماینده مردم فلاورجان تاکید کرد: با توجه به تهدیدات موجود که موجب نیاز شدید ایران به مسئله دفاعی میشود همچون تهدیدات مسئولان کشورهای غربی در زمان مذاکرات هستهای که همچنان این تهدیدات وجود دارد مبنی بر اینکه تمامی گزینهها علیه ایران روی میز است باید از یک سو بیشترین بودجههای تحقیقاتی را به وزارت دفاع اختصاص دهیم و از سوی دیگر برای اجرای هرچه بهتر و بیشتر پروژههای این صنعت اهتمام ورزیم تا سبک دفاعی نیروهای نظامی دفاعی کشور ارتقا یافته و بنیه دفاعی کشورمان تقویت شود.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در بخش دیگری از سخنانش پیرامون تصمیم دولت برای حذف نکردن یارانه ثروتمندان بیان داشت: از روز اولی که بحث هدفمندی یارانهها مطرح شد بَنا داشتیم تا یارانه ۳۰ درصد از جامعه که ۷۰ درصد انرژی را مصرف میکنند، حذف شود و یارانه به ۷۰ درصد جامعه که ۳۰ درصد از انرژی را مصرف میکنند تعلق گیرد اما عملاً چیز دیگری شد.
موسوی لارگانی تصریح کرد: در دولت قبل دیدیم همه ملت ایران از یارانه برخوردار شدند حتی افرادی که خارج از کشور هم زندگی میکردند یارانه نقدی دریافت میکردند.
وی ادامه داد: یکی از مسائلی که دولت تدبیر و امید همواره از ابتدای روی کار آمدنش آن را مطرح میکرد این بود که دولت قبل دراینباره از قانون تخلف کرده و ما میخواهیم که قانونمند عمل کنیم بر همین اساس وزیر اقتصاد رسماً از تریبون مجلس اعلام کرد که ما ۱۰ میلیون نفر از کسانی که مستحق دریافت یارانه نیستند را شناسایی کردهایم و حتی سخنگوی دولت این مسئله را در چندین نوبت تاکید کرد حتی دولت در فراخوانهایی اعلام داشت تا افرادی که نیازمند یارانه نیستند بهصورت خود اظهاری از دریافت آن صرفنظر کنند که البته این مسئله نیز نتیجه نداد.
موسویلارگانی بابیان اینکه دولت اعلام کرد مجلس باید قانونی تصویب کند که براساس آن دهک ثروتمند جامعه یارانه دریافت نکنند، افزود: مجلس این اجازه را به دولت داد اما علیرغم اینکه قرار بود تصویب لایحه بودجه پیش از انتخابات صورت گیرد و در آن زمان حذف یارانه ثروتمندان برای مجلس نوعی خودزنی به شمار میرفت اما خانه ملت این قانون را تصویب کرد.
وی تصریح کرد: این در حالی است که امروز دولت حاضر نیست یارانه ثروتمندان را قطع کند که به نظر میرسد این مسئله به دلیل واهمه دولت از انتخابات آتی است؛ دولت تدبیر و امید پیش خود گمان میکند اگر یارانه عدهای قطع شود چهبسا این مسئله مشکلاتی را برای آن در انتخابات پیش رو ایجاد کند.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی با تأکید براینکه مجلس بر روی نظر خود پافشاری خواهد کرد، افزود: امیدواریم دولتی که از ابتدا شعار قانونمندی سر میداده و در رأس آن شخصی حضور دارد که ۲۰ سال سابقه فعالیت در مرکز قانونگذاری دارد، عضو هیئترئیسه مجلس بوده و حتی تعداد زیادی از مسئولانش درگذشته در قوه مقننه فعالیت میکردند به قانون توجه بیشتری داشته باشد.
موسوی لارگانی در پایان در خصوص زمان گزارش نهایی لایحه بودجه ۹۵ در صحن مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: طبق روال قانون باید ۱۰، ۱۵ روز پس از اصلاحیه لایحه بودجه از سوی دولت فرصت داده شود تا نمایندگان اگر پیشنهادی داشته باشند آن را مطرح کنند؛ ازاینرو احتمالاً ظرف ۱۰ روز آینده لایحه بودجه به صحن علنی میآید.