به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید مازیار حسینی در حاشیه مراسم ورود ۴۳ واگن جدید به متروی تهران گفت: هر رام قطار ۷ واگنه مترو به طور متوسط روزانه ۲۵ هزار مسافر را جا به جا می کند که با توجه به میزان حداکثری جا به جایی مسافران در مقابل مقدار حداقلی مصرف انرژی و آلایندگی های زیست محیطی، توسعه مترو منطبق با آموزه های اقتصاد مقاومتی است.
وی با اشاره به این که حمل و نقل عمومی تهران به طور اعم و متروی این کلان شهر به طور اخص با کمبود شدید ناوگان رو بروست، اظهار کرد: این کمبود همزمان با آغاز سال جدید تحصیلی و افزایش ۲۰ تا ۲۵ درصدی سفرهای آموزشی به مجموع سفر های درون شهری تهران، تشدید می شود.
حسینی با بیان لزوم حمایت از مترو بر اساس سیاست های اقتصاد مقاومتی و بر مبنای قوانین بالادستی همچون قانون حمایت از سامانه های حمل و نقل ریلی، تصریح کرد: با توجه به این که امروز مترو به انتخاب اول شهروندان تهرانی تبدیل شده، حمایت از آن از اهمیت و ضرورت مضاعف برخوردار است.
معاون شهردار تهران در پایان با تأکید بر این که به موازات افزایش ظرفیت مترو از طریق تقویت ناوگان و گسترش شبکه مترو از طریق توسعه ایستگاه ها و خطوط مترو در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد، خاطرنشان کرد: در این راستا، تکمیل خطوط ۶ و ۷ مترو و خط فرودگاه حضرت امام (ره) از اولویت برخوردار است.