راست گرایان افراطی در غرب عملیات تروریستی در نیس را غنیمت شمردند و موجی از اسلام هراسی را به راه انداختهاند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در نیس فرانسه، درحالی که در نیس فرانسه تعداد کشتههای حملات تروریستی را شمارش میکرد، نوت گینگریچ --معاون احتمالی رئیس جمهور آینده -- خبر از قانون ممنوعیت شریعت اسلام در آمریکا داد.
گینگریچ در ادعاهایی گستاخانه به فاکس نیوز گفت: «تمدن غرب در خطر است. ما باید بی پرده، کل افراد دارای پیشینه اسلامی را بررسی کنیم و اگر به شریعت اعتقاد دارند، از آمریکا اخراج کنیم.»
گینگریچ در ادامه مدعی شد: «شریعت، با تمدن غرب در ستیز است». او مسئولیت بخشی از این حملات ترویستی را بر گردن غربی های روشن فکری انداخت که به ادعای او « جرات ندارند حرف راست را بگویند و کار درست را انجام دهند.»
در سالی که سایه عبارت «افراطگرایی دینی» بر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سایه افکنده است، این نوع لفاظی ها کاملا آشناست و هربار که حمله تروریستی در جایی از جهان غرب رخ می دهد، خود را نشان می دهد.
صحنه های دلخراش شهر گردشگری جنوب فرانسه که در روز جشن ملی با کامیونی که مردم را زیر چرخ های خود له می کرد، کل دنیا را شوکه کرده و باعث شعله ور شدن انبوه محکومیت ها و موج اندوهها شد. اکنون، آمار تلفات به 84 نفر رسیده است و تعداد زیادی هم زخمی شده اند.
مقامات فرانسه، مهاجمی که در دم به ضرب گلوله کشته شد را شناسایی کرده اند. او یک تبعه فرانسوی با اصالت تونسی است. مشخص نیست آیا او با تروریست ها در ارتباط بوده است یا نه؛ اما طرفداران داعش از بابت این حمله بسیار خوشحال هستند.
این واقعه، به حملات یک سال و نیم اخیر به فرانسه که پذیرای بالاترین جمعیت مسلمانان در اروپا است، اضافه شد. این رویدادها در ادامه حملات خونبار ماه اخیر داعش به سرتاسر جهان از جمله استانبول، داکا و بغداد رخ می دهد. پیشتر خودرو بمب گذاری شده در بازار بغداد در ماه رمضان، 300 نفر را به کام مرگ کشید.
داعش در تبلیغات خود، به وضوح اعلام کرده است بخشی از دستور کار حملاتش به اروپا، «از بین بردن منطقه خاکستری» است که در آن مسلمانان در کنار غیر مسلمانان زندگی می کنند. برخی سیاستمداران تندرو و افراطی جناح راست غرب، چنان که انتظار می رفت، از این خونریزی خشنود شدند.
خیرت ویلدرس، رهبر حزب بیگانه ستیز آزادی در هلند پس از کشتار نیس، با لفاظی توئیتی خواستار اخراج مسلمانان شد. وی مدعی شد: «تا هنگامی که مرزهایمان را به روی اسلام نبندیم و جامعه را از این دین عاری نکنیم، (آنها از اقدامات تروریستی) دست نخواهند کشید. دیگر ترور نمی خواهیم. دیگر اسلام نمی خواهیم.»
وزیر کشور لهستان در دولت راست گرای آن نیز گفت حملات نیس، پیامد «سیاست های چند فرقه ای و اصلاحات سیاسی است. نتیجه کار نیز جز این نیست.»
رهبران حزب تندرو راست فرانسه نیز اظهار نظرهای این چنینی داشتند. این صداها از راست گرایان آمریکا نیز به گوش رسید.
دونالد ترامپ که نامزد جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهور آتی آمریکا است، گفت: «با مردمی سر و کار داریم که دشمن ما هستند، اما یونیفرم پوش نیستند. ما هیچ نمی دانیم که از کجا می آیند. آن ها هیچ اوراق هویتی ندارند و همین شاید بزرگ ترین حقه اسب تروا در کل تاریخ باشد.»
کا ر بد بد است از هر که سر بزند
این آقایان انساندوست چرا به دین کسانی که بمب اتم و بمب شمیایی روی سر مردم ریختند و میلیونها نفر(10000 برابر آنچه در فرانسه کشته شدند) اشاره نکردند و مانند امروز درخواست نداشتند
مردم فرانسه بیگناه بودند اما همین مردم وقتی سران آنها جنگ افزار به جانیان می دادند تا مردم جهان سوم را بکشند در کنار ساحل نیس چه می کردند؟
این آقایان انساندوست چرا به دین کسانی که بمب اتم و بمب شمیایی روی سر مردم ریختند و میلیونها نفر(10000 برابر آنچه در فرانسه کشته شدند) اشاره نکردند و مانند امروز درخواست نداشتند
مردم فرانسه بیگناه بودند اما همین مردم وقتی سران آنها جنگ افزار به جانیان می دادند تا مردم جهان سوم را بکشند در کنار ساحل نیس چه می کردند؟