سعید مستغاثی، منتقد سینما، در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو با بیان اینکه «استفاده از شوخیهای جنسی در سینما ما سابقه دارد»، گفت: «از اواسط دهه هفتاد فیلمهایی با چنین گرایشاتی ساخته شد. دلیلش هم دورافتادگی سینمای ایران از مردم و تقلید صرف از بخش مبتذل هالیوود بود.»
وی افزود: «شوخیهای جنسی در هالیوود هم تقبیح است. اما در سینمای تقلیدی ما به این فیلمها گرایش هست. مثل همین فیلم «بارکد» که تقلید سطحی از فیلم «بیلی ساده لوح» است.»
این منتقد سینما ادامه داد: «همه این کارها برای جذب تماشاگر است. درحالیکی در بهترین حالت فروش یک فیلم بیشتر از سه یا چهار درصد مردم این فیلمها را نمیبینند. در واقع گرفتاری بیماری شبهروشنفکری به این سینما هم منتقل شده و به نوعی تلفیق سینمای روشنفکری و فیلمفارسی است که زمان شاه هم بود.»
مستغاثی در پایان گفت: «فضا جوری است که انگار شورای نظارت و ارزشیابی نداریم. واقعیت این است که بود و نبودش فرقی نمیکند. در سینمای انگلیس قانونی دارند که بر اساس آن شخصیت مثبت نباید سیگار بکشد. یا فیلمی که از الفاظ رکیک استفاده میکند درجه پایینی میگیرد. آنها هم چیزهایی را رعایت میکنند. ولی اداره نظارت و ارزشیابی در سینمای ما مثل نجات غریقی است که شنا کردن بلد نیست.»