به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا رحمانی فضلی بعدازظهر امروز با حضور در نشست استانداران سراسر کشور پیرامون بررسی راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی و توسعه منطقهای اظهارداشت: جنب و جوش و فعالیتهای بسیار خوبی در استانها برای اجرای اقتصاد مقاومتی ایجاد شده البته همه ابعاد اقتصاد مقاومتی نتوانسته جای خود را در فعالیتها باز کند.
وی افزود: باید انجام پروژهها و طرحها همراه با سیاستهای اقتصاد مقاومتی متفاوت از گذشته اجرا شود، اگر قرار باشد همان روال گذشته ادامه پیدا کند چه نیازی به اقتصاد مقاومتی بود.
وزیر کشور با تاکید بر اینکه مشارکت مردم در اقتصاد مقاومتی یک اصل است، گفت: اگر مشارکت مردم نباشد نمیتوانیم هدف نهایی را پوشش دهیم، علاوه بر این گفتمانسازی و جریانسازی موضوع مهم دیگری است که هنوز در استانها این موضوع به عنوان دغدغه برای مردم مطرح نشده است.
فضلی با مهم خواندن آموزش برای نوآوری و ابتکار در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی گفت: باید طرحهای ملی استانها در پروژههای استانی ایجاد شود، علاوه بر این باید در این خصوص به مردم گزارش داده شود. از اینکه در استانها چه اتفاقی میافتد تا مردم برای ورود به این حوزه تشویق شوند.
وی با اشاره به برگزاری جلسات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی گفت: در این خصوص 52 مورد اختیارات به استانها ابلاغ شده است و 50 مورد دیگر در مسیر رسیدگی است که ابلاغ میشوند.
وزیر کشور با تاکید بر لزوم تنوع منابع برای اجرای اقتصاد مقاومتی، گفت: منابع عمومی و دولتی مکفی نخواهد بود و استانها باید بر روی تنوع منابع فکر کنند. از جمله این موارد صندوقهای توسعه استانی است که باید همه گیر شود و هدفمندی یارانهها نیز باید باعث تشویق شدن مردم به سرمایهگذاری در این صندوق شود.
وی با اشاره به لزوم توجه ویژه به عدالت و توازن و تعادل منطقهای در اجرای اقتصاد مقاومتی گفت: متاسفانه ما از یک عدم توازن تاریخی رنج میبریم. یکی از ویژگیهای اقتصاد مقاومتی عدالت محوری است که یک بعد آن عدالت جغرافیایی و اجتماعی است که در این خصوص باید استانها اقدامات لازم را انجام دهند.
رحمانی فضلی در پایان خاطرنشان کرد: بیانات مقام معظم رهبری، تاکیدات رئیس جمهور و اقدامات آقای جهانگیری و دیگر مسئولان برای تحقق اقتصاد مقاومتی است و ما نیز باید تلاش کنیم این امر خیر به اسم دولت تدبیر و امید ثبت شود.