اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهرمحمدی، سرپرست دانشگاه فرهنگیان در نشست مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان گفت: هدف از تاسیس دانشگاه فرهنگیان تامین نیروی انسانی است که بتواند در آموزش و پرورش منشا تحول باشد، اما باید نگاهی که به دانشگاه تربیت مدرس است، همان نگاه و حمایت متوجه دانشگاه فرهنگیان هم باشد.
وی افزود: دانشگاه فرهنگیان نباید چشمش را نسبت به ظرفیت هایی که می تواند مورد استفاده قرار دهد، ببندد و باید نسبت به تامین نیروی انسانی مورد نیاز برای آموزش و پرورش با استفاده از ظرفیت خارج از دانشگاه کار کند. هم چنین از یک طرف تربیت کننده نیرو و از طرف دیگر نظارت کننده بر رفتار نیروها باشد.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان اضافه کرد: در جلسه هیأت امنا ظرفیت دانشگاه فرهنگیان، پیش بینی شده که معلم با کیفیت تربیت کند و کیفیت را فدای کمیت نکند. در مجموع در جلسه هیئت امنا به ظرفیت 78 هزار نفر رسیدیم و ما به تفاوتی که بین ظرفیت دانشجویان و نیاز آموزش و پرورش است، از طریق فراخوان بیرونی باید تامین شود.
مهر محمدی یادآور شد: مسئله کیفیت در دانشگاه فرهنگیان باید نخستین دغدغه باشد؛ چون تربیت معلم بدون برخورداری از کیفیت لازم نقض قرض است. درست است که یک دانشگاه ماموریت گرا هستیم، اما تربیت معلم باید کیفی باشد؛ بنابراین اگر تحت تاثیر کمیت بسیار گسترده ای نیاز آموزش وپرورش قرار بگیریم، از استانداردهای کیفی باز خواهیم ماند.
وی ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان در شرایطی متولد شد که شرایط کافی و مطلوب نداشت. فاقد هر گونه آمادگی در آغاز تاسیس بود،. ضعف زیرساختی در ابعاد مختلف در دانشگاه فرهنگیان بی داد می کند و به همین دلیل نمی توانیم بپذیریم تعداد زیادی دانشجو وارد این مجموعه کنیم. ما نباید به دلیل نیاز آموزش و پروش بدون امکانات و زیرساخت دانشجو بگیریم، چون این کار ایده دانشگاه فرهنگیان را دچار خدشه می کند.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان اضافه کرد: اکنون 60 هزار دانشجو در دانشگاه فرهنگیان تحصیل می کنند که قرار است وارد اموزش و پرورش شوند و تعلیم و تربیت کشور را تحت تاثیر خودشان قرار بدهند، بنابراین باید در آموزش آنها دقت کافی صورت گیرد. باید در قبال نسل های آینده پاسخگو باشیم.
مهر محمدی گفت: باید سیاست های ما دارای پشتوانه عقلانی باشد.
وی با انتقاد از وضعیت فرهنگی دانشگاه گفت: ما در این حوزه وضعیت مطلوبی نداریم، اما وضعیت بودجه دستخوش تغییرات اساسی شده و رقم بودجه فرهنگی در مقایسه با سایر بودجه ها افزایش چند صد درصدی داشته است.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان خاطر نشان کرد: متناسب با برنامه ها بودجه فرهنگی را تخصیص می دهیم. این که در حوزه فرهنگی بودجه افزایش یافته یعنی فعالیت ها هم زیاد شده؛ هم چنین بیشترین سهم منابع انسانی در دانشگاه فرهنگیان به حوزه فرهنگی اختصاص یافته که تنها حوزه ای است که بیش از 40 درصد نیروی انسانی دارد.
مهر محمدی در پایان گفت: معتقدیم اوضاع در دانشگاه فرهنگیان باید از این که هست بهتر شود. باید آسیب شناسی ها صورت گیرد و جهشی در حوزه فرهنگی اتفاق بیفتد.