به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیدحسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس را تشریح کرد و گفت: میهمان ویژه امروز کمیسیون آقای دکتر حسین راغب الحسین نماینده مجلس سوریه بود که در ابتدای جلسه از دولت و مجلس و نمایندگان مجلس به جهت حمایت از دولت سوریه در مقابله با تروریسم تقدیر و تشکر کرد.
وی اضافه کرد: راغب الحسین معتقد بود روابط ایران و سوریه از ابتدای انقلاب اسلامی و از زمان حضرت امام(ره) خیلی خوب بوده و هست و تحولات اخیر منطقه هم درستی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را نشان می دهد. از زمان فعالیت تروریست ها در سوریه، زندگی مردم دچار مشکل شده و بیش از چند هزار نفر جان خودشان را از دست داده اند به ویژه زنان و کودکان و گسترش بیماری های مختلف و محاصره شهرهای مختلف که خود مصیبت دیگری است و در این مسیر ما دوستی حقیقی جز ایران نیافتیم. مردم به آب و کمک های بشر دوستانه نیازمند هستند.
وی افزود: این نماینده مجلس سوریه همچنین بیان داشت در عدم حضور در مناسک حج با شما هم صدا هستیم و سوریه نیز ممنوع از سفر به حج است.
نقوی حسینی ادامه داد: پس از بیانات راغب الحسین بنا بر این شد کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نامهای به هلال احمر و صلیب سرخ بنویسد و از آنها بخواهد که به مردم در محاصره دو شهر فوعه و کفریا کمک شود و در جهت آزادی مردم این دو شهر تلاش بین المللی صورت پذیرد.
این نماینده مردم در مجلس دهم در ادامه با بیان اینکه تا کنون 2 هزار و 500 نفر از مردم این شهر به شهادت رسیده اند، عنوان کرد: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بنا دارد که مسائل سوریه را به طور جدی دنبال کند.
وی اضافه کرد: در ادامه جلسه اعضای کمیسیون دیدگاه های خود را پیرامون برنامه های کمیسیون بیان کردند و انتقادات و پیشنهادات خود را پیرامون بهبود برنامه های کمیسیون ارائه کردند که نجفی، برومندی، کریمی قدوسی، نقوی حسینی، نوریان، کواکبیان، فلاحت پیشه، شوشتری از جمله اظهارنظرکنندگان بودند.
نقوی حسینی در ادامه به دستورکار بعدی کمیسیون امنیت اشاره کرد و گفت: در ادامه جلسه، فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) همراه با قمشه معاون پارلمانی و خانم رهبر معاون حمایت از خانواده کمیته امداد در جلسه حضور یافت تا گزارشی از فعالیت های مجموعه ارائه کند.
نماینده مردم ورامین در ادامه به سخنان فتاح اشاره و بیان کرد: حدود 4 میلیون نفر به عضویت کمیته امداد درآمده و بیش از 2 میلیون نفر در نوبت عضویت هستند که باید بررسی شود همچنین فقر موضوع مهمی است و آستانه تحمل آن مشخص است و همه این موارد مربوط به امنیت ملی کشور است.
وی ادامه داد: فتاح معتقد بود اینکه طبقه پایین جامعه به امام(ره) و انقلاب و رهبری وفادارند، برخاسته ایمان و اعتقادات آنهاست ولی باید فکری به حال این طبقه کرد و اعتبارات موجود کمیته امداد پاسخگو نیست همچنین همه کسانی که تحت پوشش بیمه خدمات درمانی و تأمین اجتماعی نیستند، با مشکل روبرو هستند و با درآمد سالانه 700 یا 800 هزار تومان نمی شود خانواده را اداره کرد؛ این در حالی است که همه اینها طرفدار نظام و انقلاب هستند البته به امداد این نظام آفرین باید گفت که تفاوتی بین شهروندان خود قایل نمی شود به طوری که 15% تحت پوشش اهل سنت هستند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در ادامه جلسه، همکاران عضو کمسیون اظهار نظر و دیدگاه های خود را در این زمینه مطرح کردند؛ کواکبیان، فلاحت پیشه، صفاری نطنزی، جمالی نوبندگانی، حسن بیگی، نجفی، علوی، برومندی، رضایی، نانواکناری و برزگر نظر ات خود را مطرح و بعد از آن فتاح توضیحات مختصری ارائه کرد.