به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد حسین مقیمی روز سه شنبه در سمینار مشترک با فرمانداران و بخشداران استان البرز، افزود: در شاخص تورم از 43 درصد به هشت درصد رسیدیم و امروز شاهد رشد اقتصادی خوب به رغم کاهش درآمدهای نفتی هستیم.
وی ادامه داد: باید تلاش ها بیشتر شود چراکه در افق 1404 بنا به تاکید مقام معظم رهبری می خواهیم حرف اول منطقه را بزنیم و باید عقب ماندگی ها را جبران کنیم.
مقیمی گفت: اکنون به رغم تلاش ها در رشد اقتصادی عقب هستیم و باید دراین زمینه سرمایه گذاری بیشتری داشته باشیم.
قائم مقام وزیر کشور افزود: واحدهای تولیدی وصنعتی از گذشته به خواب رفته بود و دولت با اقتدار فعالیت های قابل توجهی را دراین زمینه انجام داد و بسیاری از این واحدها را فعال کرد.
**فرمانداران صف اول اقدام و اجرا
وی خطاب به فرماندارن و بخشداران حاضر در نشست ادامه داد: صف اول اقدام و اجرا شما مسئولان هستید و باید گام های بلند بردارید.
مقیمی خاطرنشان کرد: در این شرایط که با مشکلات مالی بسیاری مواجه هستیم با اجازه مقام معظم رهبری 10میلیارد دلار در بخش آب و خاک سرمایه گذاری داشتیم.
مقیمی تاکید کرد: باید جامع نگر درمسایل اقتصادی باشیم چراکه دولت برغم فشارهای مختلف توانست بسیاری از مشکلات را از جمله برجام را به نتیجه برساند و امروز شاهد آن هستیم که بیکاری کم شده و تورم نیز کاهش یافته است.
**عربستان توانایی اداره مطلوب مناسک حج را ندارد
وی ضمن گرامیداشت ایام ذیحجه، گفت: مسلمان در این ماه برائت از مشرکان را به انجام می رسانند و در منا و عرفات ارتباط معنوی مردم با خداوند بزرگ برقرار می شود.
وی افزود: در این ایام مسلمان از هر رنگ و نژاد در برابر خداوند یگانه، یکسان قرار می گیرند.
مقیمی با اشاره به فاجعه تلخ منا، خاطرنشان کرد: اگر چه حجاج ما امسال در این سفر معنوی حضور ندارند اما امیداوریم دیگر حجاج مناسک خود را به خوبی انجام دهند.
قائم مقام وزیر کشور تصریح کرد: برخوردی که دولت عربستان سال گذشته در ارتباط با آسیب دیدگان حادثه منا، قبل و بعد از این حادثه داشت، نشان از این دارد که دولت عربستان قادر به برگزاری مطلوب این مراسم نیست.
وی تأکید کرد: امیدواریم در کنگره حج امسال، علما و اندیشمندان در این زمینه تفکر و تأمل کنند، به ویژه امروز که مسلمانان در اقصی نقاط کشور با جریان افراطی گری مواجه هستند و باید چاره اندیشی شود تا اسلام ناب محمدی جریان های افکار تکفیری و کشتارهای کشورهای اسلامی که از تفکرات غلط و بی ریشه و اساس از وهابیت در عربستان نشأت می گیرد، کنار زده شود.
**ماموریت های وزارت کشور
قائم مقام وزیر کشور در ادامه به بخشی از وظایف و مأموریت های وزارت کشور اشاره کرد و گفت: وزارت کشور با توجه به جایگاه قانونی، اختیارات و وظایفی دارد که در قانون به آن پرداخته شده، موظف است این وظایف را شایسته و مطلوب به انجام برساند.
وی خاطرنشان کرد: امنیت یکی از اصلی ترین وظایف هر حکومتی است و مسئولیت برقراری امنیت برعهده وزارت کشور، استانداری و فرمانداری هاست و باید شرایطی مهیا شود که مردم در امنیت کامل به زندگی خود ادامه دهند.
معاون وزیر کشور با اشاره به اینکه امروز کشور برخوردار از نعمت امنیت است، ادامه داد: امروز در کل کشور، مناطق مرزی، عشایری، روستایی، شهرهای بزرگ و کلانشهرها، وزارت کشور با موفقیت کارها را پیش می برد و در شرایطی که کشورهای همسایه از نظر امنیت با تحرکات تروریستی و کشتار مواجه هستند، با حضور نیروهای امنیتی و انتظامی، سپاه، بسیج و ارتش و برخورد دستگاه قضایی، شرایطی امن در کشور ما وجود دارد و دشمنان ما نتوانسته اند کوچکترین تحرکی داشته باشند.
**مسئولیت وزارت کشور در مسائل اجتماعی
وی با اشاره به مسئولیت وزارت کشور در بحث مسائل اجتماعی نیز گفت: در ارتباط با مسائل فرهنگی و اجتماعی آنچه مقام معظم رهبری نسبت به آن دغدغه داشتند، مورد توجه است.
مقیمی افزود: در بحث مسائل اجتماعی تنها یک وزارتخانه مسئول نیست، اما از آنجا که شورای اجتماعی در این وزارتخانه تشکیل می شود، مسئولیت هماهنگی امور را عهده دار است و باید رشد آسیب ها را متوقف و کنترل کرد.
وی تأکید کرد: فرمانداران و مسئولان اجتماعی شهرستان ها باید طبق برنامه ای که وجود دارد، کارها را پیش ببرند و نسبت به تشکیل و پیگیری مسائل توجه ویژه ای داشته باشند.
قائم مقام وزیر کشور گفت: این شورا از جمله شوراهایی است که وزارت کشور با جدیت آن را دنبال می کند، تا تصمیمات اجرایی آن اثرگذار باشد و دستگاه های فعال و غیرفعال مشخص شوند.
وی افزود: عملکرد شوراهای شهرستان ها و کمیته های تخصصی در وزارت کشور رصد می شود.
معاون وزیر کشور با تأکید بر اینکه فرمانداران و بخشداران باید مسائل شورای اجتماعی را فعالانه پیگیری کنند، تصریح کرد: در سال 95 جلساتی که در خدمت مقام معظم رهبری بوده ایم، تأکیدات و دستورهایی داشته اند که همه مسئولان موظف شدند اقدامات موثری را برای کنترل و توقف آسیب های اجتماعی داشته باشند.
وی افزود: به همین منظور گزارش عملکرد شوراهای اجتماعی و فرهنگی شهرستان ها و آثار این جلسات بررسی خواهد شد.
**معیشت و اقتصاد مسائل مهم کشور
مقیمی در بخش دیگری به تحلیل مسائل اقتصادی پرداخت و گفت:مباحث اقتصادی و معیشتی مردم از مسائل مهمی است که در وزارت کشور به جد پیگیری می شود.
وی افزود: توجه به مسائل عام اقتصادی مردم اعم از کسب و کار و شغل، امنیت اقتصادی و شغلی، حفظ شئونات مردم از مواردی است که باید روزانه به آن پرداخته شود، ضمن اینکه در بحث اقتصاد مقاومتی که راهبرد و تصمیم ملی است و کاری ماندگار برای کشور به شمار می رود، باید اقدامات ویژه ای صورت گیرد.
مقیمی با تأکید بر لزوم ایجاد بسترهای اشتغال در کشور بیان کرد: مسئولان امر باید زمینه ایجاد شغل را با سرمایه گذاری ها فراهم آورند.
قائم مقام وزیر کشور گفت: در طول عملکرد سه ساله دولت تدبیر و امید، فرمانداران باید مروری بر اقدامات انجام شده در زمینه اشتغال در شهرستان ها داشته باشند.
وی ادامه داد: البرز از امکانات خوبی برخوردار است و اگر منابع شهرستانها به درستی توزیع شود همه مردم از فرصت اشتغال برخوردار می شوند.
مقیمی گفت: فرمانداران باید برای اجرای سیاست های دولت به صورت عملیاتی وارد میدان شوند.
معاون وزیر کشور با تأکید بر لزوم ایجاد زیرساخت های شغل از سوی بانک ها و تزریق منابع مالی در شهرستان ها، گفت: زمینه آرامش مردم با ایجاد شغل و کار فراهم می شود.
**انتخابات موضوعی با اهمیت
مقیمی در ادامه گفت: دو انتخابات مهم ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهرها و روستاها را در پیش داریم، همان طور که در سال 94 نیز انتخابات مجلس و مجلس خبرگان را برگزار کردیم و کار خوبی در وزارت کشور به انجام رسید که بخشی نیز به نحوه عملکرد مثبت شما فرمانداران برمی گشت.
مقیمی گفت: توصیه مقام معظم رهبری این است که رأی مردم حق الناس است و تکلیف ما مسئولان خطیر است و اجرای مُرقانون را باید مورد توجه قرار دهیم.
معاون وزیر کشور ادامه داد: فرمانداران و بخشداران با بی طرفی کامل باید انتخابات را به انجام برسانند.
مقیمی گفت: فرمانداران نظام جمهوری اسلامی باید بی طرف باشند، در انتخابات آینده هم همین طور است، رأی مردم حق الناس است و باید دقیق و بی طرفانه برگزار شود.