اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزای دانشجو، جلسه انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میان دانشگاه علامه طباطبائی و مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور برگزار شد.
در این جلسه افتخاری رئیس مرکز مطالعات راهبردی وزارت کشور، حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، و جمعی از معاونان و مدیران حضور داشتند.
حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: امیدوارم امضای این تفاهمنامه زمینهای برای همکاری بیشتر در عرصه سیاسی و علمی کشور باشد، در چند سال گذشته در دانشگاه علامه مسیری در حوزه پژوهش ایجاد کردیم و ارتباط ما با دستگاههای اجرایی بهطور تنگاتنگ افزایش پیدا کردهاست.
رئیس دانشگاه علامه با اشاره به اینکه در خواست رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور از دانشگاهها این بود که در حل مشکلات کشور کمک کنند، بیان داشت: همکاران ما در حوزه پژوهش نشستهایی را تبیین کردند، تلاشمان این است که از درون این نشستها بستههای سیاستی بیرون بیاید. با حضور مسئولان اجرایی نشستهایی را حول معظلات کشور برگزار کردیم.
وی افزود: با نگاه به همین رویکرد، پایان نامههای دانشجویان را به همین سو سوق دادیم تا بتوانند در حل مشکلات کمک کنند. طبق تفاهمنامهای که با وزارت امور خارجه داشتیم، تصمیم بر این شد که آنها اولویتهای پژوهشی خود را به ما اعلام کنند تا در کنار استفاده از راهکارهای ارائه شده در پایاننامهها، دانشچویان حاصل تحقیقات خود را در مقابل مسئولان ارائه دهند.
حسین سلیمی با بیان این نکته که امیدوارم این رویکرد با وزارت کشور هم شکل بگیرد، بیان داشت: حضور افتخاری این امید را در ما به وجود آورد که با تفاهمنامه و همکاری نزدیک با وزارت کشور، تلاشها و بررسیهای ما در حوزه اداری کشور تاثیرگذار باشد.
رئیس دانشگاه علامه عنوان کرد: دانشگاه علامه این آمادگی را دارد که در حوزههای مختلف مورد علاقه وزارت کشور همکاری کند.
وی افزود: خوشحالم که بزرگترین وزارت خانه ما این رویه را در پیش گرفته و بجای تاسیس دانشکده، حاضر شد با دانشگاهها همکاری کند. به همت معاون آموزشی دانشگاه اخیرا طرحی را در دستور کار قرار دادیم که دانشجویان کارشناسی در کنار آموزش دروس، آموزش مهارتی تکمیلی را هم بگذرانند.
سلیمی خاطرنشان کرد: ما حاضریم برخی از این دورهها را بهصورت مشترک برگزار کنیم و حتی این آمادگی از جانب دانشگاه علامه وجود دارد که دورههای آموزشی کوتاه مدت برای کارکنان وزارت کشور در حوزههای مختلف برگزار کند.
افتخاری ضمن ابراز خوشحالی از امضاء این تفاهمنامه عنوان کرد: دانشگاه علامه طبق جایگاه و مرجعیتی که در حوزه علوم انسانی پیدا کرده، مزیتی برای کشور است، نه تنها وزارت کشور، بلکه سایر نهادها هم باید به این دانشگاه توجه کنند.
وی افزود: شخصیت حقوقی و حقیقی حسین سلیمی بسیار محترم است و مطمئنم این تفاهمنامه میتواند خیر و برکت داشته باشد.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی وزارت کشور با بیان نکته که بسیاری از وزارتخانهها و دانشکده یا پژوهشکده دارند، توضیح داد: تصمیم ما این است که از ظرفیت بیرون استفاده کنیم. ایجاد شبکهها پژوهشی با دانشگاهها در حوزههای مختلف را در دستور کار قرار دادیم.
وی افزود: داشگاههای مختلفی را بررسی کردیم و نهایت دانشگاه مشخص شدند تا به عنوان هسته اصلی معرفی شوند. تعداد زیادی نشست برگزار شد و تفاهمنامههایی به امضاء رسید.
افتخاری با بیان این نکته که هر دانشگاه مزیت نسبی دارد، خاطرنشان کرد: هر دانشگاه به یک قطب تبدیل شود. تا به امروز ما بیشتر با اعضاء هیئت علمی ارتباط میگرفتیم اما میخواهیم این ارتباط را در سطح دانشگاه افزایش دهیم.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی وزارت کشور بیان داشت: وزارت کشور رسالت افزایش مرزهای علمی را ندارد ولی به آن احتیاج دارد. امیدوارم این مساله الگو شود تا ضعفها از بین بروند.
افتخاری خاطرنشان کرد: امیدوارم این تفاهمنامه برکاتی داشته باشد تا به کمک نخبگان بتوانیم مشکلات را برطرف کنیم.