به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، موسسه بلومبرگ مطالعه جدیدی انجام داده است که نتایج حاصل از آن نشان میدهد سرعت پاسخگویی به انواع مختلف پیامهای دریافتی با میزان علاقمندی افراد به هم ارتباط مستقیم دارد.
پیامهای الکترونیکی از جمله پیامک یا نوشتههای کوتاه مبتنی بر ابزارهای اجتماعی معمولترین روش برقراری ارتباط بین کاربران هزاره سوم محسوب میشوند و نتایج حاصل از بررسی جدید نشان داد هرچه یک کاربر پیام مخاطب خود را سریعتر پاسخ دهند، علاقمندی و احساس خوب بین آنها پررنگتر است.
این مرکز که بررسی خود را برمبنای تئوریهای روانشناسی انجام داده است اعلام کرد: «افرادی که سریعتر به پیامهای شما پاسخ میدهند، بدون شک علاقه و حس بیشتری به شما دارند. در بسیاری از موارد که دیده میشود پیامکهای شما به یک فرد با تاخیر فراوان پاسخ داده میشود، این احتمال را بدهید که او تمایلی به ادامه ارتباط با شما ندارد».
جذابیت ظاهری، ثروت، شخصیت، وضعیت اجتماعی، سبک زندگی، ضریب هوشی، هوش هیجانی، مهربانی و همدلی، درک اجتماعی، شباهتهای نگرشی، اعتبار اجتماعی و ... از جمله مواردی محسوب میشوند که روی نظر شما برای برقراری ارتباط با اطرافیان تاثیر میگذارند و بدون آنکه مطلع باشید، باعث میشوند پیامک برخی افراد را سریعتر پاسخ دهید و در بعضی موارد انگیزهای برای ارسال پاسخ سریع نداشته باشید.
کارشناسانی که در این بررسی حضور داشتند، با تحلیل دادههای خود موفق شدند علت برقراری ارتباط در بسیاری از افراد را شناسایی کنند.
اینکه تا ظهر پادگان و مبگوید از ظهر تا شب ساعت ۹ که افلاین میشه من میبینم سرکار است واقعا پیامی که ظهر دادم اگر خودش دوست داشته باشد نمیتواند جولب دهد؟
و میگوید فکر نکن جوابتو نمیدم موقییت ندارم!بخدا
چیکار کنم!