اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید مصطفی موسوی نژاد دبیر قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی با بیان اینکه عده ای نان آنها در استکبار زدایی است، گفت: شاید خودشان باور داشته باشند که استکبار بدقول و به معنای واقعی دشمن است، اما برای اینکه در مقابل تئوری استکبارستیزی حرفی برای گفتن داشته باشند سعی در بزک استکبار دارند.
وی ادامه داد: این دسته از افراد برای توجیه و عوام پسند شدن حرف هایشان سعی دارند جلوه بدهند جناح انقلابی کشور با کل دنیا دشمن است، این درحالیست که این یک نسبت ناروا و ناحق است.
دبیر قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی به بیانات مقام معظم رهبری در جمع نخبگان اشاره کرد و اظهار داشت: جناح انقلابی کشور، آمریکا و چند قدرت مستکبر دنیا که تعدادشان از انگشتان دو دست تجاوز نمی کند را استکبار می دانند و در بین همین کشورها نیز فقط آمریکا و اسرائیل را شایسته قطع رابطه می دانند و از آن سو می بینیم که در اجلاس غیر متعهدها بیش از ۱۲۰ کشور دنیا به ایران می آیند.
موسوی نژاد به وظیفه مسئولان در قبال نخبگان اشاره کرد و بیان داشت: فراهم آوردن فضای مناسب برای تحقیق و پژوهش حداقل وظیفه مسئولان است.
وی با بیان اینکه باید حداقل های زندگی نخبگان را تامین کرد تا نخبه ذهنش درگیر حداقل های معیشتی اش نباشد، ادامه داد: دولت باید آن درصدی از بودجه را که قول داده است برای پژوهش اختصاص دهد، تحویل نخبگان دهد که این امر نیز تا جایی که بنده می دانم محقق نشده است.
دبیر قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی اضافه کرد: آنچه برای نخبه اهمیت دارد حفظ شدن کرامت اوست. شاید یک نخبه با حداقل های معیشتی بسازد،اما اگر کرامت او حفظ نشود به شدت سرخورده می شود، به همین دلیل است که رهبری از آوردن آن شخصیت خارجی به ایران که نتیجه اش تحقیر جوانان نخبه ایرانی شد آنطور برافروختند.
موسوی نژاد گفت: در دولتی که بدنبال وارد کردن مدیر خارجی است و نهایت علم خود را در آبگوشت بزباش می بیند، تحقیر نخبگان علمی چیزی دور از ذهن نیست و اینها همه مواردیست که اگر رعایت نشود باعث فرار مغزها می شود.
وی با اشاره به اینکه عده ای جوانان انقلابی و نخبه کشور را با برچسب افراطی پس می زنند، افزود: اینها چه بدانند چه ندانند کشور را تضعیف می کنند.
دبیر قرارگاه دانشجویی شهید کاوه استان با بیان اینکه هر جا جهشی در کشور مشاهده کردیم حاصل حضور جوانان نخبه انقلابی بود،خاطرنشان کرد: هر جا نخبگان علمی انقلابی ما وارد شدند ناگهان مانند چشمه ای جوشید، انقلاب حرکت کرد و شهید احمدی روشن ها پدیدار شدند.
موسوی نژاد گفت: ما در دهه اخیر رشد بی نظیر علمی داشتیم تا جایی که بسیاری از نشریات غربی با اذعان به آن، نگرانی خود را اعلام کردند.اما با روی کار آمدن دولت یازدهم ناگهان این سرعت رشد کند شد.
وی با اشاره به اینکه رهبری سالهاست که در مورد کند شدن رشد علمی تذکر می دهند، گفت: به نظر می رسد دستهایی در دانشگاهها کار می کنند که دانشگاه را به باشگاه سیاسی تبدیل کنند و نخبگان ما نباید وارد بازی این جریان ها بشوند.
دبیر قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی با بیان اینکه کار علمی نباید روی زمین بماند، گفت: لازمه تمدن سازی اسلامی، ساختن کشوری پیشرفته است و رسیدن به کشوری پیشرفته جز با افزایش شتاب علمی امکان پذیر نیست.
موسوی نژاد در پایان گفت: علم است که باعث برتری در دنیای امروز می شود و مسئولین وزارت علوم نباید با انتخاب هایی صرفا سیاسی، به حرکت علمی دانشگاه های کشور ضربه بزنند.