به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، سید محمد حسینی در رابطه با عملکرد فرهنگی دولت یازدهم و وزیر جدید پیشنهادی برای تصدی وزارت فرهنگ گفت: حدود یک ماه بود که به طور جدی تغییر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به دلایلی فراتر از عملکرد و کارنامه ی سه ساله وی در دولت مطرح بود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم افزود: بالاخره این اقدام دولت با تغییر دو وزیر دیگر همزمان شد و دولتِ مدعی شفافیت و جریان آزاد اطلاعات غیر از کلی گویی توضیح روشنی به مردم و اهالی فرهنگ و هنر در این زمینه نداد.
حسینی تصریح کرد: اگر تنها به رویکرد و اقدامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سه سال گذشته بپردازیم مثل بسیاری از وزارت خانه های دیگر وعده های پر سر و صدا و رنگین انتخاباتی آن به منصه ظهور نرسید.
وی با بیان اینکه در دولت یازدهم اقدامات سخت افزاری تقریبا متوقف شد، عنوان کرد: در این دولت ساخت زیر بناهای فرهنگی تقریبا متوقف شد و حتی پروژه هایی که نزدیک به ۹۰ درصد پیشرفت داشت به پایان نرسید و در حوزه نرم افزاری نیز حمایت جدی از ارباب فکر و فرهنگ و هنر وتولیدات ارزشی صورت نگرفت و تعداد قابل توجهی از برنامه های گذشته استمرار پیدا نکرد.
دبیر کل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی به افزایش برگزاری کنسرت ها در دولت یازدهم اشاره و اظهار کرد: تنها در این دوره اجرای کنسرت ها چندین برابر شد که البته حواشی آن در برخی شهرها مثل قم حاشیه ساز شد و اعتراض مراجع و علماء و متدینین را موجب شد.
حسینی تاکید کرد: البته نباید به هیچ وجه تغییر وزیر را به خاطر این اعتراضات دانست زیرا اندک همراهی با علماء در مشهد موجب مواخذه عتاب آمیز آقای روحانی شد که چرا وزیر کوتاه آمده است؟
وی در ادامه گفت: به هر حال عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت روحانی، به گونه ای بود که نه تنها نیروهای ارزشی جامعه بلکه طیف موسوم به اصلاح طلب و روشنفکر نیز رضایتشان جلب نشد.
این استاد دانشگاه تهران یادآور شد: گلایه قشر اصلاح طلب برای دولت اهمیت زیادی داشت و اگر تحولی رخ نمی داد بعید بود که بتوانند بار دیگر در انتخابات از موقعیت برخی هنرمندان بهره بگیرند و با استفاده ابزاری از آن ها، هوادارانشان را به صحنه بیاورند.
حسینی با تشریح وظایف نظارتی وزارت فرهنگ و ارشاد، بیان کرد: در خصوص وظیفه نظارتی در حوزه فیلم، تئاتر، موسیقی، کتاب، رسانه ها و هنرهای تجسمی هم در موارد متعدد ضوابط و موازین قانونی و شرعی نادیده گرفته شد و موجب گردید که رهبر فرزانه انقلاب با ابزار نارضایتی از ضعف عملیات آفندی و پدافندی فرهنگی از حاکم شدن نوعی ولنگاری فرهنگی سخن بگویند.
وی با اشاره به معرفی یک گزینه پر حاشیه برای تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد در ماه های پایانی عمر دولت یازدهم، تصریح کرد: انتظار می رفت که این جابه جایی در جهت مثبت باشد ولی معرفی فردی که به خاطر مواضع تند سیاسی و حضور در فتنه ۸۸ قبلا از سوی خانه ملت مردود شده بود، نشان از اهداف پشت پرده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم در پایان گفت: دولت مشکلات پیش آمده در ارشاد را فرصتی برای جایگزینی یک عنصر امنیتی و سیاسی دانسته است تا در انتخابات آتی بیشترین بهره برداری را داشته باشد و اکنون نوبت نمایندگان محترم ملت است که در این خصوص با دقت بیشتر وظیفه خود را انجام دهند.
منبع: بوتیا