به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد محمدرضایی نماینده اصلاحطلب دور ششم مجلس طی نامهای به محمدرضا عارف رییس شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان نوشت: تداوم واکنش منفى مردم در انتخابات پیش رو و تجربه شکست دیگرى براى اصلاحطلبان در کردستان اجتنابناپذیر خواهد بود.
متن این نامه بدین شرح است:
«جناب آقاى دکتر عارف
ریاست محترم شوراى سیاستگذاری اصلاحطلبان
با سلام و احترام
همواره قدردان کنارهگیرى خردمندانهتان از عرصه انتخابات ریاست جمهورى و نقشى که در انسجام ملى و پیروزى آقاى روحانى و استقرار دولت جدید داشتهاید، هستم.
براین باورم، روى کار آمدن دولت آقاى احمدینژاد حاصل اشتباهات اصلاحطلبان در مجلس ششم و دولت آقاى خاتمى بود. حال نیز وظیفه دانستم هشدار دیگرى داده باشم.
اخیراً اسامى افرادى بهعنوان شوراى اصلاحطلبان در کردستان منتشر گردیده است. به دلایل زیر نهتنها مورد استقبال واقع نشدند بلکه با واکنش منفى اصلاحطلبان اصیل و توده مردم کردستان مواجه شده است.
برخى از افراد تعرفه شده در این شورا وابسته به حزب مشارکت هستند. حزبى که به جهت عملکردهاى ناپخته و ناکارآمد عناصر آن در مدیریتهاى کردستان و مجلس ششم بهشدت مورد انزجار مردم است.
اقدامات ایادى این حزب در برابر شادروان ادب، کردها و اهل سنت، در مجلس ششم و نیز ماجراى استعفاى دستهجمعی نمایندگان دور ششم در مجلس و برخوردهاى حذفى با منتقدین آن حزب در سطوح مختلف و بسیارى خطاها با چالشهاى جدى در کردستان مواجه هستند.
ملاحظه سطح آراى آقاى معین در مرحله نخست انتخابات ریاست جمهورى سال ٨٤ و آراى مرحله دوم آقاى هاشمى در کردستان مبین واقعیاتى است، که تکرار آن با توجه به روند تمامیتخواهانه و فرصتطلبانه ایادى حزب مذکور در دولت جدید و استان کردستان برخورد قهرآمیز فعالان محلى و مردم با این سیاست محتمل است.
میزان نارضایتى مردم کردستان از رفتار متصدیان محلى منسوب به این طیف در عدم استقبال از آقاى روحانى در سفر به کردستان نمود پیدا کرد. تداوم واکنش منفى مردم در انتخابات پیش رو و تجربه شکست دیگرى براى اصلاحطلبان در کردستان اجتنابناپذیر خواهد بود.
حال نیز در آستانه انتخابات مجلس دهم قرار داریم، تکاپوى فرصتطلبانه این طیف که در دولت اصلاحات به نوایى رسیدند و از کردستان کوچیدند. همواره در کوران گرفتاریها مردم خود را تنها گذاشتهاند. جز نقش تماشاچى از آسمانخراشهای تهران در حق کردستان طرفى نه بستهاند. وقت سهمخواهى از همان بالابالاها با پرروئی تمام خود را قیم مردم مظلوم کردستان مىپندارند.
بازى تکخال و فتواهاى فیس بوکى و اصرارشان بر گزینه انفرادى حزب مشارکت جهت تصدى استاندار کردستان در دولت روحانى مانع دیگرى در سر راه تحقق مطالباتمان فراهم ساخت و شکست سیاسى دیگرى براى جبهه اصلاحات فراهم کرد.
حاصل آن تمامیت خواهىهاى طیف مشارکت در کردستان ابتدا تصدى تبهکار فرارى به مشاورت ویژه استاندارى و در ادامه واردات فرد بیکارى از اراک بنام ((میقانى)) و سواریش بر گرده اصلاحطلب نمایان کردستان است.
برخى از اعضاى این شوراى بهاصطلاح اصلاحطلبان کردستان در پى کسب موقعیت و ثروت براى خود و بلندمرتبهسازی در پایتخت به ائتلاف با فردى از ایادى آقاى رحیمى و دولت سابق نشستهاند که به بابک کردستانى مشهور است.
جناب آقاى عارف،در بین اهالى و ساکنین کردستان این سؤال مطرح است. اگر اعضاى این لیست دلسوز کردستان هستند.
- بعدازآنکه در دولت اصلاحات به نوایى رسیدند. چرا تمام امکانات مادى و معنوى خود را به پایتخت منتقل و کردستان را محروم از وجود خویش ساختهاند!؟
- اگر کرد هستند و مقیم تهران چرا با جامعه کردهاى مقیم مرکز و یا تشکلهاى مشابه آن همکارى و تعامل ندارند!؟
- نقش آنان در نهادینه کردن جبهه متحد کرد بهعنوان جبههاى فراگیر و مقبول در کردستان ایران چیست!؟
- آیا موسم انتخابات کردستان وطن و کردها هموطن آنان میشوند و از راه دور براى همشهریان در محرمیت مانده نسخههاى کذایى مىپیچند!؟
ساکنین بومى کردستان حضور چهار سال یکبار مهاجرین و مرفهین بیدرد پایتختنشین را در میان خود بهمثابه توهین به شعور و تشدید آلام خود مىدانند.
ازاینرو سنگرداران اصلاحات ساکن در کردستان ضمن پوزش از آن عزیزان چنین شوراى فرمایشى را به رسمیت نمىشناسند.
با احترام
محمد محمدرضایی
نماینده ادوار کردستان در مجلس