به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبادالله فتح اللهی افزود: شهرداری پایتخت برای تامین سرانه های خدماتی در برخی مناطق ناگزیر است تا ملک مسکونی در این مناطق را تملک کند و آنها را به فضاهای سبز، آموزشی و یا بهداشتی تغییر دهد تا سرانه مورد نیاز منطقه تامین شود.
وی با بیان اینکه مهمترین هدف مدیریت شهری تهران در بافت های شهری این کلانشهر ارتقای سطح کیفتی زندگی بوده است افزود: خوشبختانه در حال حاضر نیز شهروندان پایتخت از تخفیف های بسیار خوبی به نسبت گذشته برای نوسازی ملک خود در بافت فرسوده برخوردار هستند.
فتح اللهی با اشاره به اینکه هم اکنون شهرداری ریالی از شهروندان برای صدور پروانه نوسازی بافت فرسوده دریافت نمی کند،تصریح کرد:مختصر هزینه ای هم که دریافت می شود بر مبنای قانون و مربوط به عوارض آموزش و پرورش و نظام آموزشی است.
وی خاطر نشان کرد: وام نوسازی نیز که دراختیار شهروندان ساکن در بافت فرسود قرار می گیرد بصورت قرض الحسنه است همچین با تلاش شهرداری و تصویب شورای اسلامی شهر، شهرداری نیز به میزان پرداخت دولت، یارانه برای وام های نوسازی در نظر گرفته است و همه این موارد برای عادلانه شدن مشوق هاست.
مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران همچنین با اشاره به فعالیت 50 دفتر خدمات نوسازی در پایتخت گفت : هم اکنون همه خدماتی که توسط این دفاتر ارائه می شود ، رایگان است.
فتح اللهی با تاکید بر اینکه این دفاتر در هر شرایطی وضع مطلوب را برای تحقق نوسازی در محلات فراهم آورند اضافه کرد : دفاتر خدمات نوسازی بعنوان مجموعه های فنی ، متخصص و متعهد شناخته می شوند و دانش ، تجربیات و اطلاعات خود را در اختیار مجموع مدیریت شهری نیز قرار می دهند.