به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدحسن هاشمی در حاشیه دومین کنگره ملی تروما اظهار داشت: در زمینه تروما و حوادث ترافیکی مردم بیشتر از وزارت بهداشت انتظار دارند در حالی که این مسئله به صورتی بوده که همکاری بینبخشی نیاز دارد.
وی افزود: نه تنها در حوادث ترومایی بلکه همه عوامل پیشگیرانه در نظام سلامت نیازمند همکاری سایر دستگاهها و مشارکت فرهنگی آحاد مردم است.
وزیر بهداشت با تأکید بر اینکه حوادث تروما قابل پیشگیرانه است،گفت: قطعاً نمیتوان همه انتظارات را از وزارت بهداشت داشت زیرا همکاری دستگاهها در این زمینه باید به گونهای باشد تا منجر به کاهش حوادث و سوانح ترافیکی که مهمترین عامل بروز مرگهای ناشی از تروما در کشور است، شوند.
هاشمی با بیان اینکه سالانه در کشور حدود 18 هزار نفر در اثر آسیبهای ناشی از تروما جان خود را از دست میدهند، گفت: راهاندازی سامانه اورژانس در این زمینه بسیار مؤثر است و تأمین کمبودها و ساماندهی اورژانس هوایی قطعاً تا درصد قابل توجهی میتواند عوارض ماندگار ناشی از حوادث تروما را کاهش دهد.
وی خاطر نشان کرد: ارجاع سریع مصدوم به نزدیکترین محل درمان و اعمال اصول کامل و صحیح انتقال آن و همچنین ارتقاء اورژانس هوایی در زمینه کاهش حوادث ترومایی به شدت مؤثر است.