به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «سیدمهدی میرمهدی کمیجانی» مصرف کننده نهایی را متضرر اصلی این نوسان قیمت ها عنوان کرد و گفت: قیمت کالای آی.تی پس از اعمال همه هزینه ها برای مصرف کننده نهایی مشخص می شود.
وی گفت: پس از نوسان در نرخ دلار، بسیاری از فروشندگان کالای آی.تی از فروش امتناع کرده و منتظر سرنوشت بازار مانده اند.
رییس اتحادیه فناوران رایانه تهران به اثرگذاری شدید شایعات در بازار کالاهای آی.تی نیز اشاره کرد و افزود: پخش شایعه افزایش نرخ دلار سبب امتناع فروشندگان از عرضه کالا شده است.
به گفته این فعال صنفی، بخشی از نوسانی که در بازار کالاهای آی.تی رخ داده ناشی از طرح مبارزه با قاچاق کالاست.
میرمهدی کمیجانی گفت: اکنون بازار کالاهای آی.تی با رکود مواجه شده است و مشخص نیست چه زمانی از این وضعیت رهایی خواهد یافت.
نرخ ارزهای عمده از جمله دلار در هفته های گذشته با نوسان همراه شده به گونه ای که ارزش آن در بازار آزاد تهران به بیش از 39 هزار ریال در سه شنبه هفته گذشته بود. با این حال دیروز(یکشنبه) با کاهش همراه شد و در صرافی ها به بیش از 38 هزار و 500 ریال رسید.
مرکز آمار ایران در گزارش اخیر خود اعلام کرد: از مجموع خانوارهای کشور، حدود 13.9 خانوار(57.4) درصد در محل سکونت به رایانه دسترسی داشته اند.
از این تعداد 8.7 میلیون خانوار(36 درصد خانوارهای کشور) حداقل به رایانه معمولی، 4.1 میلیون خانوار(16.9 درصد خانوارهای کشور) حداقل به لپ تاپ و 5.1 میلیون خانوار (21.1 درصد خانوارهای کشور) حداقل به تبلت دسترسی داشته اند. همچنین 64.8 درصد خانوارهای شهری و 36.1 درصد خانوارهای روستایی کشور در محل سکونت به رایانه دسترسی داشته اند.