به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان دانشگاه استنفورد کالیفرنیا سطح قندخون بیش از ۱۹ هزار زن باردار را در اولین سه ماهه بارداری اندازه گیری کردند.
طبق نتایج این مطالعه، به ازای افزایش هر ۱۰ mg/dL قند خون، ریسک زایمان نوزاد مبتلا به نارسایی قلبی مادرزادی تا ۸ درصد افزایش می یابد.
به گفته تیم تحقیق، این اولین مطالعه است که رابطه بین سطح قند خون مادر در دوره بارداری و ریسک نارسایی قلبی نوزاد را نشان می دهد.
طبق نتایج این تحقیق جدید، سطح قند خون یک زن باردار باید تحت نظر باشد و در همان ابتدای بارداری درمان شود. کنترل زودهنگام و سریع قند خون منجر به کاهش چشمگیر بروز بیماری قلبی مادرزادی و نجات جان شمار زیادی از نوزادان تازه متولدشده می شود.