به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد امید، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با بیان اینکه امروزه مهم ترین دغدغه کشور مسئله اشتغال است، اظهار کرد : تمامی مسئولان اشتغال را اولویت اول کشور می دانند، بحث اشتغال همواره در این نهاد مورد تأکید بوده و در این سالها اقدامات قابل توجهی در این حوزه صورت گرفته است.
وی در ادامه با بیان اینکه کشورهای بزرگ دنیا، اشتغال زایی خرد و کوچک را در اولویت اقدامات خود قرار دادهاند، افزود: طرحهای سنگین، هزینه بر و اشتغال زایی کمتری دارند، در حالی که مشاغل کوچک علاوه بر هزینه کمتر، زود بازده و اشتغال زایی بیشتری ایجاد میکنند.
امید حمایت از اشتغال های خرد را محور اصلی برنامه های کمیته امداد دانست و یادآور شد: در کشور ما اشتغال های خرد در بهترین حالت سهم ۴۰ درصدی دارد، در صورتی که با توجه به سنتی بودن کشور انتظار می رود این رقم افزایش داشته باشد.
وی در ادامه با اشاره به کاهش آمار مددجویان طی سال های ۹۴ و ۹۵ اظهار کرد: تا پایان امسال، ۱۰درصد از آمار مددجویان کاهش پیدا می کند و برای نخستین بار آمار خروجی های این نهاد از ورودی های آن بیشتر خواهد شد؛ بسیاری از مددجویان کمیته امداد در طرحهای خودکفایی و اشتغال موفق بوده اند ،به طوری که هماکنون ۶,۵ میلیون راس از دام های کشور متعلق به مددجویان تحت حمایت است.
امید با بیان اینکه سال گذشته ۱۱۰ هزار خانوار با طرح اشتغالزایی از پوشش کمیته امداد خارج شدند، اظهار کرد: با خودکفاشدن این خانوارها و اشتغالزایی آنان تنها سالانه ۳۰۰ میلیاردتومان در پرداخت مستمری به این خانوارها صرفهجویی شده است؛ امسال، ۱۲۰ هزار شغل توسط این نهاد و از طریق مشاغل کوچک فراهم شد که ۲۰درصد اشتغال کشور را شامل میشود.
امید با اشاره به رشد ۳۰ درصدی جذب منابع در استان خوزستان افزود: خوزستان در بین ده استان منطقه یک کشوری، رتبه دوم را در این زمینه داشته است و امیدواریم با حمایت بیشتر مسئولان استان زمینه بهره گیری مددجویان از تسهیلات اشتغال فراهم شود.