به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر؛ سید امیر محسن ضیائی در افتتاحیه همایش معاونین بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر با استناد به نتایج چند سال پیش یک نظر سنجی درباره جمعیت هلالاحمر، گفت: نتایج این نظرسنجی نشان داد که مردم هلال احمر را با دارو میشناسند و به عبارتی با دیدن نام هلال احمر،«دارو» تداعی میشود، زیرا موضوع دارو مساله بسیار مهمی برای مردم است.
وی امکانات دارویی جمعیت هلالاحمر را منحصر به فرد دانست و تصریح کرد: وظیفه ما ارائه خدمات بشردوستانه است، باید این نکته را جدی بگیریم و با هماهنگی سازمان تدارکات پزشکی، داروخانهها، ستادهای استانی و شهرستانی خروجی مناسب و به نفع مردم ارائه شود.
خدمات هلال احمر باید بی نقص باشد
رئیس جمعیت هلال احمر همچنین به فعالیت مراکز درمانی خارج از کشور جمعیت هلال احمر اشاره و اظهار کرد: جمعیت هلال احمر در خارج از کشور دارای دو مرکز درمانی عمده است که این مراکز میتوانند به عنوان نماینده هلال احمر در آنجا فعالیت کنند و ما باید با مجموعه نظام سلامت کشور تعامل داشته باشیم که متولی این مجموعه بر اساس قانون و سیاستهای کلی سلامت وزارت بهداشت است.
ضیائی پیشنهاد داد: همچنین می توان واحدهای درمانی خارج کشور را به عنوان مراکز جمعیت هلالاحمر ارتقا داد تا خدمات متنوع شده و فقط مربوط به درمان نباشد. به هر حال ارائه خدمات سلامت در خارج کشور ارزشهای فرهنگی زیادی دارد، اما باید خدمات را به صورت مناسب و بدون اشکال ارائه کنیم و ارائه خدمت را به سطح استاندارد برسانیم.
یکپارچهسازی آییننامهها و اعطای اختیار به استانها
رئیس جمعیت هلال احمر بر یکپارچهسازی آییننامهها تاکید کرد و خواستار ایجاد گفتمان در زمینه یکپارچه کردن آییننامهها و مطرحکردن بخشهای لازم در شورای عالی جمعیت هلالاحمر شد.
وی همچنین بر روانسازی انجام امور تاکید کرد و گفت: باید غیرمتمرکز عمل کرد و به استانها اختیارات داد و در این زمینه ستاد هلالاحمر نظارت بر امور را بر عهده بگیرد؛ لذا این سیاست را که نتیجهبخش خواهد بود، دنبال میکنیم و معتقدیم اگر نظارت تقویت شده و مستمر باشد؛ توام با نتایج قابل انتظار واقعی خواهد بود.
تاکید بر پایبندی به ارزشهای هلالاحمر
ضیائی با تاکید بر اینکه فعالیتها باید بر مبنای ارزشهای سازمانی هلالاحمر انجام شود، اذعان کرد: بخشی از این راهبرد در راهبردهای سازمانی جمعیت هلالاحمر نهفته است و جهتگیری کلی جمعیت هلال احمر را در 10 سال آینده مشخص می کند.
وی با بیان اینکه خدمات درمان اضطراری نباید در داخل کشور کمرنگ شود، گفت: از هلالاحمر انتظار میرود که در لحظات اولیه در محل حادثه مستقر شده و تیمهای درمان اضطراری خود را با تجهیزات وارد عمل کند؛ لذا باید بتوانیم ارائه خدمات درمانی در زمان اضطرار داشته باشیم؛ به طوریکه تیمها آماده باشند و در زمان لازم، فراخوان شده و برای ارائه خدمت بروند.
رئیس جمعیت هلالاحمر همچنین دانش سازمانی مربوط به سلامت را که در مجموعه جمعیت هلالاحمر وجود دارد، دستمایهای برای ادامه فعالیتها دانست و تاکید کرد: جامعه از هلالاحمر انتظاراتی دارد که باید برای پاسخگویی به مردم آنها را محقق سازد.