به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، واکنش روزنامههای حامی دولت به سخنان تلویزیونی یکشنبه شب دولت نشان میدهد که فارغ از مردم، این سخنان حتی برای روزنامههای مذکور نیز هیچ حرف و تیتر تازهای نداشته است.
تیتر روزنامههای حامی دولت از سخنان آقای روحانی، همان کلیدواژه «تقریبا هیچ» را برای کارنامه دولت تداعی میکند.
- اعتماد: سکوت روحانی (رئیسجمهور به پرسشی درباره نامزدی مجدد در انتخابات پاسخ نداد.)
- شهروند: سختگیری به شبکههای اجتماعی را کم کنیم
- ایران: به آینده اقتصاد کشور بسیار خوشبینم
- آرمان: روحانی چه گفت و چه نگفت
- شرق: مردم بدانند حقوق غیرمتعارف در دستگاههای دیگر هم هست
- جمهوری اسلامی: تلاش همگانی برای ایجاد اشتغال در کشور ضروریست
- فرهیختگان: اگر برجام نبود، درآمد کشور کمتر از نصف میشد.
- اطلاعات: تورم امسال و سال آینده تکرقمی خواهد ماند، بیکاری میتواند معضلی بسیار بزرگ برای جامعه باشد.
در همین حال فرید مدرس از همکاران نشریات اصلاحطلب نوشت: گفتوگوی آقای رئیسجمهور با مجریهای صدا و سیما انجام شد و ایشان در این رسانه حرفهایی زدند. پس از پایان این برنامه، به دنبال پاسخ این سوال بودم که اگر این برنامه انجام نشده بود، چه حرفی و چه اتفاقی و چه تاثیراتی از دست میرفت؟ چه شد که اگر نمیشد، دولت متضرر میگشت؟ واقعا کلیت این گفتوگو به چه دلیلی برگزار شد و چه سیاستی ورای آن بود؟
به نظرم این گفتوگوی آقای رئیسجمهور، جز چند آمار که میتوانست به صورت دیگری منتشر شود که مفید باشد، هیچ نداشت و کاشکی برگزار نشده بود. چرا که سخنرانیهای بدون پیام، در ذهن مردم جای میگیرد و اگر روزی حرفی هم باشد، دیگر به خوبی شنیده نمیشود. از آن سو، روزانه چند ده بار میزگردها و برنامههایی با این شکل و شمایل ]درست با همین پوزیشن[ در شبکههای مختلف از قدیمالایام تا به امروز برگزار میشود و برای مخاطبان جز تکراری و خنثی بودن، معنای دیگری ندارد.