به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بانک مرکزی کره جنوبی با بانک مرکزی استرالیا پیمان پولی دوجانبه امضا کردند. دو بانک مرکزی، موافقتنامه اولیهای را در سال 2014 امضا کرده بودند، که برای یک دوره سه ساله و با سقف 5 هزار میلیارد وون (واحد پولی کره جنوبی) بود.
پیمان پولی جدید برای تبادل ارزهای محلی بین دو بانک مرکزی، تا سقف 9 هزار میلیارد وون معادل 10 میلیارد دلار استرالیا (7.62 میلیارد دلار) امضا شده است و تا 2020 اعتبار خواهد داشت.
این پیمان پولی برای ارتقای تجارت دوجانبه، توسعه اقتصادی دو کشور و به منظور افزایش ثبات مالی دو کشور طراحی شده است. این توافق تجارت بین دو کشور را در هر شرایطی، تضمین کرده و به آنان این امکان را می دهد که حتی در بحرانهای مالی با استفاده از ارزهای محلی، تجارت دو جانبه خود را انجام دهند.
کره جنوبی یکی از کشورهای پیشرو در اجرای پیمانهای پولی دوجانبه در جهان است و با کشورهای امارات، پاکستان، مالزی، اندونزی، استرالیا، ژاپن و چین پیمانهای پولی دوجانبه امضا کرده است تا پول ملی خود یعنی وون را در فضای بین الملل به کار ببرد.
در شرایطی که کشورهای همسو با غرب، همچون کره جنوبی، ژاپن و استرالیا در حال کاهش وابستگی خود به نظام بانکی آمریکا و اروپا هستند، اما مبادلات کشورما همچنان وابسته به دلار و یورو است.