اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی در بیست و دومین کنفرانس ملی کامپیوتر ایران که از صبح امروز در دانشگاه صنعتی شریف آغاز به کار کرد، گفت: تغییر فضای مجازی، فضایی است که در آن اطلاعات تصفیه یا پالاش، ارزیابی، انتقال و توزیع می شود. این فضا در همه مراحل از نحوه تولید اطلاعات گرفته تا پالایش و ذخیره سازی انتقال اطلاعات فعالیت زیادی داشته و بازار اقتصاد ۴۰۰۰ میلیارد دلاری را در دنیا ایجاد کرده است.
وی افزود: این بازار باوجود رکود بازار جهانی و مشکلات نظام سرمایه داری باز هم 4 درصد رشد داشته و پیش بینی می شود که این رشد در سال های آینده هم اتفاق بیفتد.
فیروزآبادی در پایان خاطرنشان کرد: اهمیت ICT در کلیه علوم بر هیچ کس پوشیده نیست و گفته می شود اگر تکنولوژی در رشته های نظیر تاریخ، جغرافیا نیز وجود دارد، به خاطر پیشرفت ICT می باشد و تحولات در نظام مدیریتی و معماری هم فارغ از توسعه ICTمی باشد. اگر دولتی می خواهد در بستر زمان حرکت درستی داشته باشد، باید معماری خود را براین اساس قرار دهد.
اسدی، دبیر علمی بیست و دومین کنفرانس ملی کامپیوتر ایران نیز گفت: امسال برای داوری این کنفرانس ۱۱ شاخه مستقل ایجاد کردیم که این مسئله برای اولین بار در کنفرانس های ملی اتفاق می افتاد. برای هر شاخه داوران مستقلی در نظر گرفته می شود و در این ۱۱ شاخه بالای ۱۰۰ کمیته علمی وجود داشت؛ در کل بالای 600 داوری در بازه زمانی سه هفته ای داشته ایم.
وی افزود: دو شاخه علمی جدید شبکه های اجتماعی، داده های حجیم و رایانش ابری را نیز امسال به بخش های کنفرانس اضافه کردیم و 18 نشست علمی برگزار می کنیم.
اسدی تصریح کرد: امسال کیفیت مقالات بسیار بالا بود و بالای 250 مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد؛ که 63 مقاله به عنوان مقاله عادی و 54 مقاله پوستری پذیرفته شدند. هم چنین برگزاری کارگاه های تخصصی و بازدیدهای علمی از موضوع کامپیوتر و مرکز داده از دیگر برنامه های ماست.
دبیر علمی بیست و دومین کنفرانس ملی کامپیوتر ایران در پایان خاطر نشان کرد: 15 مقاله به مجله علمی پژوهشی انجمن کامپیوتر ایران معرفی می شوند و در اختتامیه، سه مقاله برتر مورد تقدیر قرار می گیرد.