به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، پس از انتشار اخباری مبنی بر حضور حسین فریدون برادر رئیس دولت یازدهم در دادسرای تهران وی توییتی معنادار نوشت: « آن را که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است»
اما تیرماه سال گذشته علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس نهم در نشست خبری با نام بردن از دو بدهکار بانکی به نامهای «مالامیر» و «دانیالزاده» افشا کرد که این دو نفر با حسین فریدون در ارتباط هستند. بانک ملت 400 میلیون درهم با کارمزد صفر درصد به آنها داده و این دو نفر این پول را به داخل کشور آوردهاند و از طریق صرافیها آن را تبدیل و مجدداً با کارمزد صفر درصد از بانک دریافت کردهاند و با سرمایهگذاری مجدد در بانک ملت سالانه 24 درصد سود گرفتند.
زاکانی در این نشست خبری خود اظهار کرد که این اشخاص توسط حسین فریدون کادرسازی میشوند و این کار مستقیماً دست در بیتالمال کردن است.
بعد از این نشست خبری، علیرضا زاکانی با شکایات معاونت حقوقی ریاستجمهوری، وزارت اطلاعات، حسین فریدون و رسول دانیال زاده در شعبه 1057 دادگاه کیفری حاضر شد اما دانیالزاده با مشاهده مستندات زاکانی، شکایت خود را پس گرفت.
این مسئله سپس به خانه ملت کشیده شد. سید حسین نقوی حسینی نماینده ورامین در مجلس دهم با بیان اینکه حسین فریدون در انتصاب مدیران عامل بانکها اختیاراتی داشته و با لابیگری آنها را در جایگاه مدیرعاملی منصوب میکرده، از ورود کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی به پرونده برادر رئیس جمهور خبر داد و گفت که این کمیسیون در نظر دارد تا همه ابعاد مسئله را بررسی و نتیجه را برای مردم بازگو کند.
اما ارتباطات فریدون تنها به اینجا ختم نشد. پس از انتشار فیشهای حقوقی برخی مدیران دولتی، در یک فقره مدیر عامل بانک رفاه در طول نزدیک به 20 روز پایان سال 94، بالغ بر 230 میلیون تومان دریافتی تحت عناوین مختلف داشته است.
ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور در تاریخ 8 تیر 95 در حاشیه همایش سراسری قوه قضائیه درباره تخلفات مدیرعامل بانک رفاه اظهار کرد: علی صدقی مدیر عامل بانک رفاه بهخاطر تخلفات بزرگی که قبلاً در بانک ملی داشته، فاقد صلاحیت برای مدیرعاملی بانک رفاه کارگران بود اما با فشار حسین فریدون (برادر رئیسجمهور) و لابیگری وی، مدیرعامل بانک رفاه کارگران شد.
در ادامه سریال ارتباط فریدون با صاحبان پروندههای اقتصادی، نام وی در پرونده علی رستگار سرخهای مدیر عامل معزول بانک ملت نیز به چشم میخورد. رستگار سرخهای که در مسئله فیشهای حقوقی از سمت خود عزل شده بود، پس از مدتی به اتهام عضویت در یک شبکه بزرگ فساد بانکی توسط اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت شد.
سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از دستگیری مدیرعامل معزول بانک ملت اعلام کرد که وی در جریان کشف یک باند سازمان یافته فساد بانکی دستگیر شده است.
در همین راستا، موسی غضنفرآبادی رییس دادگاه انقلاب تهران، درباره بازداشت عوامل شبکه فساد بانکی توسط سازمان اطلاعات سپاه با بیان اینکه سپاه به عنوان ضابط خاص قوه قضائیه و با حکم دادگاه قضائی اقدام به این کار نموده، گفت: اخباری وجود دارد که حاکی از ارتباط حسین فریدون با این شبکه فساد بانکی است.
همچنین حجتالاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژهای در یکصد و هفتمین نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا دستگیری رسول دانیالزاده صحت دارد یا خیر و اینکه آیا ادعای برخی نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه این فرد با حسین فریدون ارتباط دارد تأیید میشود یا خیر، گفت: بارها گفتهام که برخی از متهمان به صورت علنی محاکمه شوند و رسانهها نیز اجازه انتشار داشته باشند، اما به هر تقدیر فعلاً قانون به ما چنین اجازهای نمیدهد.
وی اضافه کرد: این فرد دستگیر شده و دادسرا مشغول تحقیقات و ارتباطش با آن فرد روشن است، اما اینکه چه چیزی از تحقیقات خارج میشود و این ارتباط به جرم منجر میشود یا خیر، گفت: نمیتوان فعلاً اظهار نظر کرد.
گفتنی است، هنوز اخبار رسمی درباره علت حضور حسین فریدون در دادسرای تهران اعلام نشده است.
منبع: جهان نیوز