به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، منیره سیدهاشمی درباره آداب نوشیدن آب اظهار کرد: هنگامی که طبیعت بدن در حال هضم غذا باشد, برای رقیق کردن و رساندن آن به سایر اعضا و کاهش حرارت، تشنگی حقیقی ایجاد میشود.
به گفته وی وقت آشامیدن آب در فرد با مزاج معتدل زمانی است که غذا شروع به هضم کرده است یعنی حداقل یک ساعت از خوردن غذا گذشته باشد.
این دستیار تخصصی طب سنتی تصریح کرد: آشامیدن آب در حالت تشنگی کاذب مضر است و بهتر است با استنشاق هوای سرد و مضمضه با آب خنک و خوابیدن آن را برطرف کرد.
خوردن آب گرم و عسل به رفع تشنگی کاذب کمک میکند
سید هاشمی متذکر شد: تشنگی کاذب از ترشحات چسبیده به جدار معده است که دفع آن نیازمند آب است اما نه آب سرد، چرا که آب سرد، افزاینده عطش کاذب بوده و باید آب گرم نوشید البته تحمل عطش و خوردن کمی عسل میتواند برطرفکننده تشنگی کاذب باشد.
وی خاطرنشان کرد: تا احساس تشنگی واقعی ایجاد نشده نباید آب نوشید, تشنگی واقعی هنگامی که بدن در حال هضم غذا است برای رقیق کردن و رساندن آن به سایر اعضا و کمک به هضم ایجاد میشود.