به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، از زمان ثبت نام حجت لاسلام رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری، تخریب وی توسط اصلاح طلبان و رسانه های زنجیره ای حامی دولت به طرز آشکاری رو به رشد است.
ترس از اقبال جامعه به حجت الاسلام رئیسی از یکسو و بی کارنامه بودن دولت و افزایش بی سابقه آرای رئیس جمهور مستقر از سوی دیگر سبب شده که اصلاح طلبان به هر روشی در پی تخریب رئیسی در افکار عمومی بوده و این اقدام غیراخلاقی را با شتاب ویژه ای نیز در حال پیگیری هستند.
اما یکی از تاکتیک های اصلی که برای تخریب آیت الله رئیسی توسط رسانه های اصلاح طلب انجام می پذیرد همتراز قرار دادن وی با ویژگی های منفی احمدی نژاد است!
همچنانکه ابراهيم اميني عضو شوراي مركزي حزب اعتمادملي در روزنامه اعتماد مدعی می شود که دولت رييسي چيزي شبيه به دولت احمدينژاد خواهد بود!
این اصلاح طلب در اینباره می نویسد: « مشخص و عيان است كه هر يك از نامزدهاي انتخاباتي با چه رويكرد و مشي فكري به صحنه انتخابات پا ميگذارند و مشي و روش تيم كاري آنها نيز قابل حدس است. مردم ميدانند كه هر يك از نامزدها چه ديدگاههايي در عرصه ديپلماسي كشور يا نحوه اداره كشور دارند. آقاي رييسي ديدگاههاي خود را مطرح كرده است و از افرادي كه او را همراهي ميكنند، مشخص است كه مشي فكري و كشورداري او تفاوت چنداني با دوره اول رياستجمهوري احمدينژاد ندارد و احمدينژاد نيز با توجه به حضور هشت سالهاش در راس قوه مجريه مشخص است كه كشور به چه سمت و سويي خواهد رفت. آقاي روحاني هم حضور چهار سالهاش به عنوان رييسجمهوري ديدگاههاي او را براي شهروندان نمايان ساخته است و تلاش براي حاكميت عقلانيت در اداره كشور و ديپلماسي فعال از ويژگيهاي برجسته اوست.».
اما سید حسن الحسینی، معاون پیشین وزارت آموزش و پرورش و از چهره های سرشناس اصلاح طلب طی یادداشتی در روزنامه قانون پایش را فراتر از این قرار داده و به آیت الله رئیسی توهین مستقیم می کند.
وی می نویسد: « آقای رئیسی آمد و برخي شعار سردادند كه بوي بهشتي آمد! برخي ديگر نيز در همين راستا ولي به گونهاي متافيزيكي شعار ميدادند و سخن مي گفتند.از سويي ديگر زماني كه احمدی نژاد آمد، برخي از مدعيان گفتند كه او رييسجمهور خواهد شد و همزمان با اين رويداد، اتفاقهاي نامساعدي براي كشور رخ خواهد داد و برخي نيز به اين ادعاهاي كاذب توجه خاصي كرده بودند.از انصاف نباید عدول کرد که برخي دیگر از کاندیداها نیز چنین ادعاهايي را داشتند و گفتند! یکی ادعای پیامبری ميكرد و ديگري از تغيير آسان در كشور سخن ميگفت. اما از آنجا که احمدی نژاد و رئیسی یکی از کوی بنیادگرایی و دیگری از دستجات اصولگرایی سنتی آمدند و هر کدام دارای پایگاه رای قابل توجهی هستند به یقین نزديكان آنها برای مقبول افتادن این اظهارات را بيان ميكنند!»
این چهره اصلاح طلب در ادامه می افزاید: «به هر حال در دنیای علم و تکنولوژی و رقابت نفس گیر و بی امان توسعه کشورها با یکدیگر، صدور این اقوال سخیف، ناروا و سراسر خرافه حتي از نزديكان کسانی که باید برنامه های خود را بدهند و برای شعور مردم احترام قائل باشند محل تاسف و دردمندی است.
با نقل این اخبار پر قدرت در جامعه ایرانی، حداقل دو ملاحظه جدی وجود دارد:
1 - باور به استضعاف فکری مردم که بخشی از ممکن است صادق نيز باشد. در این صورت این متولیان و بودجه گیران فرهنگ هستند که باید پاسخی درخور بدهند. در این صورت باور به پس رفت فرهنگی را نمی توان نادیده گرفت.
2 - توسل به خرافات و امور اعتقاد بی بنیاد! ولی گویا برای بدست آوردن قدرت برخي همه مسائل را مجاز ميدانند، چرا که قدرت بیش از حد جايگاه پیدا کرده است و باید از برخي پرسید این تذهبون؟!»
این یادداشت توهین آمیز در پایان نیز تصریح می کند:«به هر حال با چنین فضاهایی و نیز با وجود نواقص جدی در قانون انتخابات که شايدمهمترین قانون بعد از قانون اساسی باشد، با این پیش فرض که سپهر غالب و عمومی جامعه ایرانی از مدنیت برتری نسبت به سایر ملت های منطقه برخوردار است، شرکت همه مردم در انتخابات را ضروری ساخته است. چرا که شرکت گسترده مردم و غلبه مدنیت بر خاسته از شعور و اراده ایرانی، معنا و مفهوم عصای موسی را در برابر سحر ساحران ایفا خواهد كرد و جلوي خرافات برخي را خواهد گرفت.»
منبع: جهان نیوز