گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی؛ آموزش و پرورش به عنوان نهادی که در طی سالهای متمادی دستخوش تغییرات و صدمات فراوانی شده است نیاز به توجه و رسیدگی ویژهی مسئولین دارد، معلمان یک سرزمین نقش به سزایی در پیشرفت جامعه خویش دارند اما متاسفانه در شرایط فعلی شاهد آن هستیم که به ایشان کم لطفی میشود بنابراین مسلم است که از برنامههای اصلی مسئولان نظام جمهوری اسلامی باید حل معضلات قشر فرهنگی و نهاد آموزش و پرورش باشد معضلاتی از قبیل:
وضعیت معیشتی معلمان:
همانطور که مستحضرید عموم قشر فرهنگی در شرایط بد اقتصادی به سر میبرند که در اکثر مواقع باعث میشود یک معلم به شغل دومی بپردازد که با حرفه اصلی او یعنی پرورش انسان کاملاً تناقض دارد.
نگاه بالا به پایین و سیاستهای نادرست مسئولین نسبت به قشر فرهنگی که در جامعه وجود دارد و بجای آن که در نهادهای فرهنگی مانند صداوسیما به حل آن بپردازند در بعضی مواقع به تشدید آن کمک میکنند و چه بسا این نگاه در سطح مسوولان ارشد نظام هم وجود داشته باشد و دارد.
ضرورت تعیین وضعیت سند خاک خورده تحول بنیادین
برای سند تحول قرار است چه اتفاقی بیافتد، متاسفانه در ادوار گذشته شاهد آن بودیم که سند تحول به عنوان نقشه راهی برای آموزش و پرورش به فراموشی سپرده شد و گاهی بجای آن از اسنادی مانند 2030 حرف به میان آمد.
تعیین و تکلیف دانشگاه فرهنگیان
بنا به سخنان رهبر معظم انقلاب دانشگاه فرهنگیان با تمام دانشگاهها تفاوت دارد؛ زیرا علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاهها این نهاد مسئولیت تربیت دبیر را برعهده دارد سؤال این است که چه رویکردی برای قوام این دانشگاه دیده شده است.
لذا لازم است کاندیداهای محترم در برنامههای اصلی خود به حل این قبیل مشکلات بپردازند
مهدی عبدالملکی- مسئول بسیج دانشجویی تربیت دبیری شهید رجایی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.