به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ بختیاری مدیر فرهنگی هنری منطقه ضمن بیان مطلب فوق اهداف این طرح را گسترش شبکه فامیلی ،شناسایی و بالفعل کردن امکانات بالقوه خانواده ها و ایجاد خود اتکایی در بین خانواده هابا حمایت فامیل عنوان کرد.
بختیاری در ادامه ماه مبارک رمضان را فرصت خوبی برای اجرای طرح دانست و گرد هم ایی های فامیلی بر سر سفره های افطار را دلیل این مدعا بیان داشت.
بختیاری در ادامه اذعان داشت تاکنون 100حلقه فامیلی شکل گرفته و در بسیاری از این حلقه ها به مرحله اجرای پروژه های فامیلی رسیده ایم ،وی سخنانش را اینگونه ادامه داد که با توجه به ایام ماه مبارک رمضان این حلقه های فامیلی در حال اجرای پروژه هایی با مضامین مذهبی ،نظیر جز خونی قران، تجلیل از روزه اولی خانواده ها ،برگزاری نماز جماعت فامیلی به هنگام افطارو برنامه هایی نظیر اطعام نیازمندان،در حال اجراست.
وی در ادامه با اشاره به پروژه های این طرح ،آنها را ساده،کم هزینه و اجرایی دانست که زمینه مساعدی برای اجرای پروژه های سنگین تر خانوادگی در آینده ایجاد می کند.
ایشان در قسمت دیگری از سخنانش اجرای برنامه هایی با ماهیت تحکیم وحدت فامیلی نظیر عیادت از مادر بزرگ خانواده راگامی بسیار مثبت در راستای اهداف طرح فامیل چتر خانواده ،که همانا تحکیم وحدت فامیلی است عنوان داشت..
وی در ادامه تصریح کرد با توجه به پتانسیل های موجود می توان این طرح را به صورت فراگیر در سطح شهر تهران اجرا کرد .
بختیاری در پایان ضمن بیان این نکته که در سالیان اخیر با توجه به زندگی صنعتی رشته های فامیلی تا حدودی دچار ضعف شده ولی با توجه به ریشه عمیق ارتباطات فامیلی در فرهنگ کهن و ریشه دار ایران این رشته ها هر گز گسستنی نیست و اجرای برنامه هایی از این دست در تقویت این رشته ها سودمند است.