اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رخشانی مهر، مدیر نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در اولین گردهمایی دبیران شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و پارک های علم و فناوری که در سالن همایش های دانشگاه شهید بهشتی در حال برگزاری است، گفت: خبر خوبی برای دانشگاه ها داریم و این خبر به ردیف های بودجه تعمیر و تجهیزات دانشگاه ها ارتباط دارد. ردیف های تعمیر و تجهیز دانشگاه ها کامل شده، ولی این که به چه شکل در اختیار دانشگاه ها قرار می گیرد هنوز مشخص نیست.
وی افزود: خوشبختانه برخی از نوآوری هایی که برای مدیریت سبز بیان شده نیاز به منابع مالی ندارد و می توان با حداقل منابع مالی آن را مدیریت کرد. این خواسته قلبی ما است که اداره کل نظارت بر طرح های عمرانی همچنان پایدار بماند، چرا که یکی از تلاش های ما برای بحث دانشگاه سبز بود.
رخشانی مهر ادامه داد: سایه بودجه از سر ما کنار نمی رود و امیدواریم زودتر تخصیص بودجه انجام شود تا بتوانیم ذهن و انرژی را صرف کارهای تخصصی کنیم. آرزوی ما این است که طرح هایی که برای مدیریت سبز دانشگاه ها بیان شده زودتر اجرایی شود.
وی ادامه داد: براساس دستورالعمل ها ساختار شورای مدیریت سبز تعریف شده و رئیس دفتر تحقیقات عمرانی و دبیر شورای عالی سبز نیز انتخاب شده است.
رخشانی مهر در ادامه بیان داشت: کمیته های مختلفی برای مدیریت سبز دیده شده و فقط بحث طرح های عمرانی مطرح نیست و ما کمیته های آموزشی، فرهنگی و کمیته اصلاح الگوی مصرف را داریم که باعث شده پیوست هایی به دستورالعمل ساختار شورای مدیریت سبز اضافه شود.
مدیرنظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم تصریح کرد: خوشبختانه شروع کار دستورالعمل در اولین جلسه شورای مدیریت سبز دانشگاه ها کلید خورده و موضوع دستورالعمل مدیریت سبز از طریق هیئت امنا به دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری ابلاغ شده است. با اقدامات دانشگاه ها و اداره کل طرح های عمرانی این موضوع از بخش فرهنگ سازی عبور کرده و تبدیل به یک گفتمان شده که به زودی اجرای این دستورالعمل را نیز در دانشگاه ها خواهیم دید.
وی در پایان خاطر نشان کرد: در برنامه ششم توسعه بندی تحت عنوان سیاست تشویقی آمده که مهمترین این شاخص ها شاخص دانشگاه سبز است؛ که ردیف هزینه ای برای آن دیده شده تا امتیازات براساس کار دانشگاه ها لحاظ شده و پس از ابلاغ آن به وزارت علوم، وزارت علوم این امتیازات را آنالیز و به سازمان برنامه و بودجه تقدیم کند.