محله فروزش یا همان "سراب وزیر" سابق در محدوده منطقه ۱۱؛ به جا مانده از دوران ناصری است که روزهای بلند تابستان و اوقات فراغت فرصت مناسبی برای بازدید از این محله طهران قدیم و بناهای تاریخی آن است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱؛ بخشی از طهران قدیم در محدوده این منطقه قرار گرفته است که محله فروزش با قدمتی کهن که در روزگار دور محله "سراب وزیر" خوانده میشد؛ از جمله آن هاست.
محله فروزش یا سراب وزیر از دوره ناصری تا امروز محل زندگی و فعالیت شخصیتهای به نامی بوده است. قدیمیها هنوز این محله را به نام "مهدیخانی" میشناسند که برگرفته از نام " مهدی موش " خزانه دار دربار ناصرالدین شاه بود است و خود داستانی دارد.
به گفته نصراله آبادیان شهردار منطقه ۱۱؛ پروژه حفاظت از تنها بازارچه چوبی شهر تهران که در محله فروزش قرار دارد در راستای حفاظت از بافت کهن و تاریخی طهران قدیم با مشارکت سازمان میراث فرهنگی شهر تهران انجام شده است.
شهردار منطقه ۱۱ در این باره گفت: بازارچه ۱۲۰ ساله چهارسوق چوبی از جمله بناهای منحصر به فرد باقی مانده از زمان قاجار است که در تقاطع کوچههای زندی، توسلی، میثم و رضایی مجد در خیابان فروزش نزدیک خیابان مولوی واقع شده و با چوب به شکل مخروطی شکل مسقف شده است و به همین علت آن را چهارسوق چوبی نامند. این بازارچه سرپوشیده که اکنون نیز دایر است تمام ویژگیهای یک بازار کامل را دارد ویک گذر تاریخی ارزشمند برای رونق گردشگری است.
همچنین بازارچه نائب آقا، سقاخانه عزیز محمد، حسینیه مسلمیه، مسجد ۱۲۲ ساله "قندی" یادگار مرحوم "سید هاشم قندی" نیز در خیابان فروزش قرار دارند که علاقمندان میتوانند برای گشت و گذار تابستانه در گذرها و محلههای طهران قدیم که هنوز حال و هوای یکصد سال پیش را در خود دارند؛ به میدان وحدت اسلامی، خیابان فروزش بروند.