رییس سابق سازمان انرژی اتمی ایران گفت:آمریکائی ها به دنبال ایجاد رایطی هستند که ماتنها پوستهای به اسم جمهوری اسلامی داشته باشیم، اما در عمق اهداف جمهوری اسلامی هم اجرا نشده و همراهی با غرب گسترش یابد.
حسین آبنیکی، کارشناس مسائل هستهای در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص اظهارات اخیر سناتور آمریکایی مبنی بر اینکه در خصوص جمهوری اسلامی براندازی دیگر جواب نمیدهد و باید به دنبال برجامهای جدید باشیم، گفت: به نظر میرسد این تجربه برای آمریکاییها جدید نیست آنها بعد از جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی سال هاست که فضای براندازی را به طور مستقیم غیرممکن میدانند و به روشهای نرم روی آورند که نمونه آن وقایع تیر ۷۸ و فتنه سال ۸۸ بود.
رییس سابق سازمان انرژی اتمی ایران ادامه داد: از این رو و پس از سر گذراندن این دو تجربه آمریکائیها به این نتیجه رسیدند که با روش فتنه افکنی نیز امکان پیروزی در جمهوری اسلامی را نخواهند داشت از این رو در این فضا سعی کردند از ظرفیتهای داخلی کشوراستفاده کنند.
آبنیکی تصریح کرد: براساس این روند آنهافضایی را اجرا کردند که ما پوستهای به اسم جمهوری اسلامی داشته باشیم، اما در عمق اهداف جمهوری اسلامی هم اجرا نشود و همراهی با غرب گسترش یابد.
این کارشناس مسائل هستهای با بیان اینکه آنها از این امکان در حد قابل توجهی استفاده کرده اند، گفت: در برجام آمریکا به تعهدات خود عمل نکرد و این در حالی بود که جمهوری اسلامی به تمام تعهدات خود پایبند بود و حتی از عملکرد آمریکاییها نیز دفاع میکرد.
وی با اشاره به اتفاقات رخ داده در عرصه بین المللی همچون سند ۲۰۳۰ و موافقت نامه پاریس گفت: بر این اساس بستهای از اقدامات را انجام دادند و در عرصه بین الملل سعی کردند دست و پای ایران را ببندند و ما را از آرمانها و اهداف خود دور کنند.
آبنیکی با اشاره به اینکه تمرکز آمریکاییها بر محدود کردن سپاه پاسداران است، گفت: تبعات این تمرکز به منطقه برمی گردد در حقیقت همه این اقدامات اجزای یک پازل است که به دنبال استاندارد کردن فعالیتهای ما هستند.
رییس سابق سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه عملا در چنین فضایی براندازی رخ نمیدهد، گفت:اما کشور توخالی، پوچ و با آرمانهای انقلاب بیگانه میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: آمریکاییها و به طور کلی استکبار با این نوع از جمهوری اسلامی مشکلی ندارد البته این نوع از براندازی خطرناک و نرم است و به مراتب سهمگینتر از حمله به مرزهای جغرافیایی خواهد بود.